Skocz do zawartości

Minecraft sie wylacza

MKKJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie wiem co się dzieje ale minecraft mi się wyłącza.Wczoraj wieczorem normalnie śmigał a teraz wyłącza się co chwile.Gram na multi, minecrafta reinstalowałem.Jave też(Jave nawet zmieniałem specjalnie pod system win 7 64xbity)ale nic to nie dało.Karte Graficzną boje się reinstalować bo może mi się coś zepsuć i już po sterowniku.Mam minecraft 1.7.3.Gdy minecraft się wyłącza to wygląda to tak żę nagle mi się minecraft zwiesza.Po chwili robi się kolor(Różne kolory:Raz niebieski,raz czarny itp.)po czym robi się biały i wyskakuje mi że sterwonik ekranu ATI (Cośtam) Family przestał działać ale odzyskał sprawność.Po czym muszę kliknąć ctrl+alt+delete i wyłączyć minecraft.I tak w kółko, a jak wspomniałem wczoraj tak nie miałem.;/Proszę o pomoc!

lludzie prosze pomóżcie nie mam pojęcia co robić dam 5 na profilu i 5 plusów/Minusów.

Nagroda was nie ominie pomóżcie!

Edytowane przez MKKJ

Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW.

Procesor: AMD Phenom X2 555 Processor 3.20 GHz

Płyta Główna:Asus M4A78LT-M LE

Pamięć Ram:Kingdom 1333 4GB

Karta Graficzna:Asus Ati5770 1GB/128 Bit

Internet:10-14 Mega/s.

Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW.

Sorry za post pod postem ;/Ale jestem wkurzony że wczoraj minecraft działał a dziś już nie działa.

A dasz link do nowych sterowników?

@VistonER

Pobierałem minecraft z innego źródła i nic ;/