MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam nie wiem co się dzieje ale minecraft mi się wyłącza.Wczoraj wieczorem normalnie śmigał a teraz wyłącza się co chwile.Gram na multi, minecrafta reinstalowałem.Jave też(Jave nawet zmieniałem specjalnie pod system win 7 64xbity)ale nic to nie dało.Karte Graficzną boje się reinstalować bo może mi się coś zepsuć i już po sterowniku.Mam minecraft 1.7.3.Gdy minecraft się wyłącza to wygląda to tak żę nagle mi się minecraft zwiesza.Po chwili robi się kolor(Różne kolory:Raz niebieski,raz czarny itp.)po czym robi się biały i wyskakuje mi że sterwonik ekranu ATI (Cośtam) Family przestał działać ale odzyskał sprawność.Po czym muszę kliknąć ctrl+alt+delete i wyłączyć minecraft.I tak w kółko, a jak wspomniałem wczoraj tak nie miałem.;/Proszę o pomoc! lludzie prosze pomóżcie nie mam pojęcia co robić dam 5 na profilu i 5 plusów/Minusów. Nagroda was nie ominie pomóżcie! Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez MKKJ Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No ludzie pomóżcie 32 wyświetleń i nikt nie pomoże ? Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Podaj mi swoje parametry komputera czyli ram itp Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Procesor: AMD Phenom X2 555 Processor 3.20 GHz Płyta Główna:Asus M4A78LT-M LE Pamięć Ram:Kingdom 1333 4GB Karta Graficzna:Asus Ati5770 1GB/128 Bit Internet:10-14 Mega/s. Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Halo odpowiesz? Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pomoże ktoś? Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up Nie pisz postów pod postem... @topic Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej :> MKKJ 1 ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VistonEr Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Spróbuj pobrać Minecrafta z innego źródła, ja miałem podobnie i przeniosłem MC z laptopa na kompa i działa A jak to nie pomoże to znaczy, że masz coś z kartą graficzną. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez VistonEr MKKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sorry za post pod postem ;/Ale jestem wkurzony że wczoraj minecraft działał a dziś już nie działa. A dasz link do nowych sterowników? @VistonER Pobierałem minecraft z innego źródła i nic ;/ Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na stronie producenta karty graficznej znajdziesz aktualne sterowniki Zapoznaj się także z poradnikiem http://www.mpcforum.pl/topic/334669-tut-nie-dziala-mi-minecraft/ MKKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi