PerryPb Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/838/beztytuubbj.jpg/ Według tego gościa mam kick hacka A co najlepsze stwierdził ze dużo ludu ma kickhacka na pl'u Odnośnik do komentarza
odchudzanie7 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gosciu PRO Dlaczego ty masz odpalone 6 metków oO? ExpBot czy FishBot? Mi nawet 2 metków nie odpali, takie mam lagi :x Odnośnik do komentarza
PerryPb Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) To sklepy sa bo akurat siedziałem na dropie i wtedy nap mnie wyzwał na pojo Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez PerryPb Odnośnik do komentarza
Popielnik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ahhaha mnie jak bije metka z boja na wolnym to zawsze wyzywaja ze mam kick hacka bo wiesz jak tak lejesz a koles leje z buta to jest 80% szans ze go wywali taki bug Odnośnik do komentarza
Qerino Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gratuluję używania słowa "żal". Genialna sygna by duds. Odnośnik do komentarza
AntyK00zak Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 PrzeKozak gość... brak słów... i graj sobie na PL //Nieregulaminowa sygnaturka. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi