Skocz do zawartości

[Pytanie] Drop Imha

Smerf1k

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem . Włączyłem Easy Metina na 1,30h w Imha Wojem mentalem 12lvl i 0 drop . Moje eq Długi miecz +9 , Mnisia +6 , Bojowa +8 , Tradycyjny +7 .. Moze mi ktos poradzic w jakim dokladnie miejscu wlaczyc easymetina ? bo wszyscy pisza ze zajebisty drop w imha a mi 0 nic cennego nie droplo . Jinno

Witam mam taki problem . Włączyłem Easy Metina na 1,30h w Imha Wojem mentalem 12lvl i 0 drop . Moje eq Długi miecz +9 , Mnisia +6 , Bojowa +8 , Tradycyjny +7 .. Moze mi ktos poradzic w jakim dokladnie miejscu wlaczyc easymetina ? bo wszyscy pisza ze zajebisty drop w imha a mi 0 nic cennego nie droplo . Jinno

Tam najlepiej 7-10 lvl . ale 1,5 h to mało zostaw i niech dropi z 10h to dropnie

Według mnie najlepiej dropić na 10 leveu, Easy metina zostawaj dłużej 15h.

Tu ci wszystko piszę.

http://www.mpcforum.pl/topic/159571-tut-ankieta-m3-czyli-koniec-z-zadawaniem-pytan/ 

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

W Imha - chunio ( jak by to coś zmieniało :P )

8lvl - 10lvl - dropiłam na wilkach / dzikach i brąz niedźwiadkach z 3h było z 15 / 20 broni na 30 ( zntyki / jesiony / mało fms / koziki / czasem jelonek )

11lvl - 12lvl - niedźwiadki czarne / grizly / czasem dziki podeszły - z 3h było 11 broni na 30 ( 6 ribów, 2 koziki, 3 fmsy )

od 15lvl - 17/18/19/20lvl - chodziłam tam tylko na drop itemków 2k pż zwykle 1/2 na 24h botowania ( czystego botowania bez przerw )

ekwipunek =

- mnisia +6

- miecz ( ten na 5 lvl ) + 7

- biżuteria +6

( może to przesąd ale w zbyt dobrym eq drop jest słabszy o_0 ) bot dawał rade z takim eq - woj body.

Spot największy ( nie mam metka więc nie wstawie screena sorry ) idź cały czas w lewo po wyjściu z portalu i dojdziesz :D

Jeżeli pomogłam proszę o +

16k7y4p.png

moje wrazenie xD pol roku temu easy metin mi chodzil 24h przez 2tyg xdprobowalem 13 lvl z mnisia +6 1,5pz gilotyna +8 resztatylko w hp ale to nie wazne . Dropilem same kozyi to ze slabymi sr jak wbilem na dzikich to sie posypaly ku z tego jest kasa albo medale konne nie idz w itemy dobrej jakosci tylko w slabe ale przydatne chetne do kupna

http://www.mpcforum.pl/topic/159571-tut-ankieta-m3-czyli-koniec-z-zadawaniem-pytan/

http://www.mpcforum.pl/topic/389106-tut-m3-czyli-zarabiamy/page__p__2767620__hl__imha__fromsearch__1#entry2767620

Szukaj Tutaj :) + walnij :D !! :D

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Drop Imha   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...