Smerf1k Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam taki problem . Włączyłem Easy Metina na 1,30h w Imha Wojem mentalem 12lvl i 0 drop . Moje eq Długi miecz +9 , Mnisia +6 , Bojowa +8 , Tradycyjny +7 .. Moze mi ktos poradzic w jakim dokladnie miejscu wlaczyc easymetina ? bo wszyscy pisza ze zajebisty drop w imha a mi 0 nic cennego nie droplo . Jinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam taki problem . Włączyłem Easy Metina na 1,30h w Imha Wojem mentalem 12lvl i 0 drop . Moje eq Długi miecz +9 , Mnisia +6 , Bojowa +8 , Tradycyjny +7 .. Moze mi ktos poradzic w jakim dokladnie miejscu wlaczyc easymetina ? bo wszyscy pisza ze zajebisty drop w imha a mi 0 nic cennego nie droplo . Jinno Tam najlepiej 7-10 lvl . ale 1,5 h to mało zostaw i niech dropi z 10h to dropnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf1k Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A możesz mi dac ss gdzie najlepiej ustawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A możesz mi dac ss gdzie najlepiej ustawić ? Najlepiej tam gdzie są największe spoty i ustaw 100% . Dawno nie byłem w ImHa i nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf1k Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niby tak ale Tygrysy mnie zabijaja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niby tak ale Tygrysy mnie zabijaja ;/ Kup Mnisia +8+9 lub Zelazna +8+9 i Tradycyjny +8+9 i dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf1k Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale najpierw musze cos dropnac dla kasy bo cale eq sam ulepszalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale najpierw musze cos dropnac dla kasy bo cale eq sam ulepszalem To idz do m2 i tam coś dropniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 na 8-15 z rekawicą mi też nic nie dropło =.- Porażka z tego imha. Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 szczęście rlzz. ja tera zrobiłem od nudów dropa do imha i w godzine mi dropły kozy na 11 lvlu. zrobiłem 5 misje bodajże i 5 fioletowych sprzedałem za 7kk. zrobiłem eq, poty kupiłem i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZycia Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ta, tylko zeby puscic bota wiecej niz 2h to trzeba kupic abonament bo nie ma tak zajebistego darmowego bota jak easymetin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Według mnie najlepiej dropić na 10 leveu, Easy metina zostawaj dłużej 15h. Tu ci wszystko piszę. http://www.mpcforum.pl/topic/159571-tut-ankieta-m3-czyli-koniec-z-zadawaniem-pytan/ "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxBoBxx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Najlepiej iść 15-20 <_< Nie sluchaj ich, zależy od szczęścia http://wiki.metin2.pl/index.php/Imha Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlyForFun Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W Imha - chunio ( jak by to coś zmieniało :P ) 8lvl - 10lvl - dropiłam na wilkach / dzikach i brąz niedźwiadkach z 3h było z 15 / 20 broni na 30 ( zntyki / jesiony / mało fms / koziki / czasem jelonek ) 11lvl - 12lvl - niedźwiadki czarne / grizly / czasem dziki podeszły - z 3h było 11 broni na 30 ( 6 ribów, 2 koziki, 3 fmsy ) od 15lvl - 17/18/19/20lvl - chodziłam tam tylko na drop itemków 2k pż zwykle 1/2 na 24h botowania ( czystego botowania bez przerw ) ekwipunek = - mnisia +6 - miecz ( ten na 5 lvl ) + 7 - biżuteria +6 ( może to przesąd ale w zbyt dobrym eq drop jest słabszy o_0 ) bot dawał rade z takim eq - woj body. Spot największy ( nie mam metka więc nie wstawie screena sorry ) idź cały czas w lewo po wyjściu z portalu i dojdziesz Jeżeli pomogłam proszę o + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StopPro Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Podobno w Imha najlepiej dropić na 10lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anzek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 moje wrazenie pol roku temu easy metin mi chodzil 24h przez 2tyg xdprobowalem 13 lvl z mnisia +6 1,5pz gilotyna +8 resztatylko w hp ale to nie wazne . Dropilem same kozyi to ze slabymi sr jak wbilem na dzikich to sie posypaly ku z tego jest kasa albo medale konne nie idz w itemy dobrej jakosci tylko w slabe ale przydatne chetne do kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/159571-tut-ankieta-m3-czyli-koniec-z-zadawaniem-pytan/ http://www.mpcforum.pl/topic/389106-tut-m3-czyli-zarabiamy/page__p__2767620__hl__imha__fromsearch__1#entry2767620 Szukaj Tutaj + walnij !! Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.