TosFFaFke Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka. Mam pewien problem. Gdy na na moim serwerze rozwalę drewno toporkiem (drzewo), górne bloki na chwilkę znikają, a potem się pojawiają. Dodatkowo niszczenie toporkiem jest tak samo długie, jak ręką. Jbc, to mam bukkita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic42 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Masz plugin worldedit, w którym drewnianym toporkiem zaznacza się obszar. Kamiennym toporkiem będzie już dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niestety, ale to dzieje się każdym toporkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic42 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ręką rozwalasz normalnie? jak nie to może masz ochronę spawnu i drzewo w nim jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niee, to jest na każdym drzewie, nawet bardzo daleko od spawnu. Ręką jest wszystko normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Refresh Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exonex Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Masz build na false w permissions i musisz to zmienić/jest tam cuboid/Nie potrafisz ścinać drzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mam pluginy CommandBook i WorldEdit, nie ma żadnych grup. W permissions nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exonex Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 zainstaluj permissions i daj build na true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mógłbyś podać link do tych permissions i tutorial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 REFRESH Wie ktoś o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 REFRESH TO BARDZO WAŻNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fex.wolf Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeśli masz z tym problem daj sobie OP'a skasuj plugin permissions(nie chodzi mi o ten plik który masz bez pluginów) I w bukkit.yml spawn-radius: 16 zmień na 0 Jeśli to nie pomoże to najprawdopodobniej ja ci nie potrafię pomóc albo bukkit który masz jest uszkodzony :/ <object width="468" height="120"><param name="movie" value="http://s6.tankionline.com/tankiref.swf"></param><param'>http://s6.tankionline.com/tankiref.swf"></param><param name="flashvars" value="hash=5fe45de6e&server=s6.tankionline.com" /><embed src="http://s6.tankionline.com/tankiref.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="120" flashvars="hash=5fe45de6e&server=s6.tankionline.com"></embed></object> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0kus Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wstaw pełną listę pluginów jakie posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julojuli321 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 to musi być przez moda który jest na singlu ja go mam i jest tak samo on się nazywa Falling Trees Mod może go masz i to on blokuje te rozwalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosFFaFke Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Moje pluginy to: MobToggle WorldEdit CommandBook ChopTree BedHealAdvanced Ale bez pluginów jest tak samo, rozwalenie toporkiem zajmuje tyle samo czasu co ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi