wylajtowany Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czesc. Mam ID , oraz poczte do pewnego konta, ale nie posiadam hasla. Konto nie jest moje, co mozna zrobic abym zdobyl jakos haslo? Cos na maila mu przeslac czy cos? prosze o instrukcje dokladna Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidt12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wejdź na stronę metina i przypomnij hasło. Wpisujesz ID konta i e-maila wchodzisz na pocztę i otrzymasz od nich wiadomość z nowym hasłem ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kolega widzę że napisał co i jak. Ale pamiętaj że to jest karalne. Ten użytkownik co kradniesz mu konto może pozwać cie na policje. "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @up Jest karalne ,ale i tak nikt nie pójdzie. Wczorja okradłem 2 konta nabyłem ok. jak posprzedaje ponad 60 kamoli. Grozili mi policją i sądem ... Bzdura Nikt nawet du.. nie ruszy.. Lecz ja nie wchodziłem na emaile nikogo. A autor tak wiec jest w gorszej sytuacji . Kolega 2x Up wyjaśnił wszystko. Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie popieramy kradzieży na mpc. eot. ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostach Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Szlagaag myślisz, że jesteś bezkarny ? W końcu trafisz na takiego kto nie będzie się bał ... Pozdro 600 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Ostach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dash Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 MPC Forum nie popiera kradzieży i oszustw. Oszukiwanie gry a oszukiwanie gracza to co innego. Zamykam. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi