xXSaSekXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, pobralem moda sf i gram na orientalu (nick xXSaSekXx) jak mozna ulepszac np: ze stalki na szafir w dt normalnym przez kamera wlasnie tego? koledzy mowi ze mozna ulepszac ale jak? Znajdziesz mnie na serwerze OrientalMt2, pod nickiem xXSaSekXx q^-_-^p! Nie bądź głaz Jebnij MINUSAA Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/382932-tutorialwidocznosc-nowego-eq-na-modzie/ Skorzystaj z tego tidu 1 Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
xXSaSekXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 mi chodzilo co zrobic aby ulepszac na kowalu w dt z zbroi na szafirka a nie co ty tam mi dales Znajdziesz mnie na serwerze OrientalMt2, pod nickiem xXSaSekXx q^-_-^p! Nie bądź głaz Jebnij MINUSAA Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale co ma do tego kamer ? ex Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czyli mam rozumieć że widzisz all na modzie. W takim razie otwierasz inventory menager i szukasz stalki, zaznacz ją i weź upgrade dt. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
xXSaSekXx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czyli mam rozumieć że widzisz all na modzie. W takim razie otwierasz inventory menager i szukasz stalki, zaznacz ją i weź upgrade dt. Edit a gdzie jest ten Inventory menager ? Znajdziesz mnie na serwerze OrientalMt2, pod nickiem xXSaSekXx q^-_-^p! Nie bądź głaz Jebnij MINUSAA Odnośnik do komentarza
xXSaSekXx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 kamer ma to do tego ze bez kamera tak mowiac na spolszczeniu czy na cliencie orientalu nie zrobic szafirka ze stalki bo jest blokada, a mowia ze przez kamer moda od kamera mozna ulepszac ze stalki na szafrka tylko nie wiem jak, czy sie naciaga stalke na kowala czy jak kolega powyzej zaczol cos mowic o " inventory menager i szukasz stalki, zaznacz ją i weź upgrade dt. " i nie wiem gdzie jest to Inventory menager Znajdziesz mnie na serwerze OrientalMt2, pod nickiem xXSaSekXx q^-_-^p! Nie bądź głaz Jebnij MINUSAA Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Otwierasz eq. Jak masz te miejsca gdzie są założone itemy na sobie to w prawym dolnym rogu jest taki przycisz [taki sam jest na pl do is] Klikasz go i to jest inventory menager. Wygląda tak : Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @xXSaSekXx Nie pisz postów pod postem. Używaj opcji edytuj. ex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi