Seso Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. przed chwilą widziałem jak ktoś na event mapie zucał granatami i one wybuchały jak granaty. O co chodzi? Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A zabijały jak granaty? jeśli tak, to znaczy, że mody się da jakoś robić, jest na to obejście. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Seso Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No chyba tak. Skoro na raz dedal tyle osob zucając "granatem" Odnośnik do komentarza
KoxPejaKox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hehe czyli K2 już popełniło błąd hahahahaha xD Odnośnik do komentarza
xxBoBxx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 "rzucał" jak coś, a nie "zucal" A co do kolesia, pewnie miał jakiegoś Vipa Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza
hekke123 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ku*wa czego to nie wymyślą żeby już modować/chakować na Evencie.... Sygnatura by R4donix. Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/ Odnośnik do komentarza
KoxPejaKox Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Przedwczoraj grałem i jakiś Ch*j famasem zabijał Odnośnik do komentarza
K4P3C Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hehe czyli K2 już popełniło błąd hahahahaha xD a czego ty sie spodziewales? to bylo wiadome od samego poczatku "Pewność wypisaną mam na twarzy" Odnośnik do komentarza
Kondzio56 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No i znowu jakiś bug. Niektórzy ludzie to mi się wydaje, że tylko czekają na jakiś update lub event etc. Tylko po to, że by odkrywać bugi a nie "cieszyć" się że k2 coś zrobiło.. : ) Mi się wydaje, że bug jak z tym knife na 2 slot... |Helper WarRock| "Docenisz jeśli stracisz.." Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No i znowu jakiś bug. Niektórzy ludzie to mi się wydaje, że tylko czekają na jakiś update lub event etc. Tylko po to, że by odkrywać bugi a nie "cieszyć" się że k2 coś zrobiło.. : ) Mi się wydaje, że bug jak z tym knife na 2 slot... To, ze na knife mozna bylo uzywac 2 slotu, to nie był bug, to był mod ; p Wracam.. Odnośnik do komentarza
h4rdc0re988 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @UP Był kiedyś taki bug że jak miałes ten strzelający nóż i go wystrzeliłeś to dostawałeś 2sloth ale tego już nie ma. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi