PomogeCixD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Mam problem a mianowicie gdy nagrywam filmy z minecraft frapsem i chce zmontować dźwięk ze skype to jest ok. Ale mojego partnera bardzo słabo słychać Co mam zrobić? Jakby co to mam XP i używałem do tego stereo mix a tak w ogóle, to próbowałem AudaCity lecz i tak go słabo słychać Proszę o pomoc. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Posprawdzaj opcje, może tam coś nie gra albo kolega ma coś z micro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myku18 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wes w opcjach skype ustaw poziom glosnosci na jak najwiekszy przystaw mikro do glosnikow i bedzie polecam program camtasia studio super program do edytowania filmow i nagrywania Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1krus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @myku18: może do montowania dobry, ale do nagrywania gier nie polecam, do tego właśnie najlepszy jest Fraps lub program xFire. @topic: ty kolegę na skype słyszysz dobrze? jeżeli nie to kolega niech u siebie coś zrobi, a jeżeli słyszysz go dobrze to poszperaj w ustawieniach skypa u ciebie, spróbuj podgłośnić u siebie dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi