Sk'a Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka. Mam do was pytanko - Na jakim najlepszym , w miare tanim serwisie , moge zrobić serwer minecraft? Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) craftserve.pl 30zl-10 slotow/miesiac Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez .bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sk'a Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A takie pytanko - Czy ram , to bierze z mojego komputera? Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizzy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Serwer- nie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHackuss Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hehe nie nie bierze z twojego komputera żadnego RAM'u. Miejsce masz wykupione na osobnej maszynce na której będzie znajdował się serwer i to z tej mszynki pobierany jest RAM, przestrzeń dyskowa etc. Ja poleceamOwnServer.pl serwery mają w Wrocławiu, czyli opóźnień brak, miła obsługa, przyzwoita cena, dobre serwery, dostęp do pełnej edycji serwera, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi