PanTenorek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) itam mam problem z grą a mianowicie włącze normalnie DO zaczne troszke latać około zazwyczaj z 20min i wywala mnie i pisze brak połączenia z serwerem i jest do wyboru logout albo spróbuj ponownie i tak przez około z 30min-1h i przez kolejne okolo 20min gram i znowu to samo i tak co okolo dwa dni a niekiedy i kilka pod rząd. Jeszcze gdy na swoim koncie latać nie mogę to sprawdziłem na innym serwie i działa i na koncie kumpla też działa. Wiecie może co może być tego przyczyną? @edit: Zapomniałem dodać, że ciasteczka usuwałem i nic dalej to samo. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez PanTenorek Odnośnik do komentarza
SzYmeK2wielki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 masz zauktualizowanego fp do 10.0? Odnośnik do komentarza
PanTenorek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tak zaaktualizowałem jak na forum o tym napisali. Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Prosze usunac posta : Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi