Kamifox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wiecje jak przenies swiat z starego servera do plikow krzysztofa Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość! I Krytykuje Serwery Szczerze tak jak sądzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zły dział || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 :x chyba ci się coś ortografia pokręciła musiałem to napisać Przenosisz plik world ze starego folderu do plików krzysztofa Kamifox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamifox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ok masz + thx :P Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość! I Krytykuje Serwery Szczerze tak jak sądzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi