AsterGard Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Znowu mam problem z minecraft. Już było wszystko w porządku a tu nagle java could not create the virtual machine. Mam java development kit najnowszą jre najnowszą i jave 6 update 26 najnowszą. Reinstalowałem jave, próbowałem już tricku z notatnikiem, reinstalowałem minecraft mam aktualnie 1.2.2 zcrackowanego (żeby przejść na 1.7.3 muszę uruchomić minecrafta) wyłączałem też virusa i zapore Czyli próbowałem już prawie wszystkiego! help pomóżcie nie wiem co robić mam tak od tygodnia Daję limit + i 5 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AsterGard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Najnowsza jest 7 Wystarczy wpisac w google java 7 i masz nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html Pobierz Java Platform (JDK) 7 by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsterGard Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie działa ;< dziwna sprawa, bo jak pobiorę z głównej strony minecraft.net plik o nazwie minecraft.exe to działa mi i pojawia się okno http://imageshack.us/f/153/errormc.png/ tylko, że się nie da spatchować, a ja nie chcę wersji 1.2 A scrackowaną wersję pobierałem już conajmniej z 10stron Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AsterGard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W options zaznacz force update nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsterGard Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Zobacz na screen tam nie ma nic takiego. Force update jest tylko w scrackowanej wersji a scrackowana właśnie mi nie działa. A w options zaznaczam i nic nie daje nie aktualizuje się Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AsterGard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wypróbuj sposób opisany w punkcie 5 tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/334669-tut-nie-dziala-mi-minecraft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsterGard Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) ;< ;/ nie działa Jak odpalam minecraft.bat tak jak w tym 5 punkcie to po 1sec mi się wyłącza Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez AsterGard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi