Woonsz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siema. Właśnie pobrałem sobię Tibie ( ;o ) żeby pobocić na starym koncie. Ściągnąłem sobie TA, bo Blackd nie ogarniam, włączam grę, a tu takie coś : I oto pytanie. Co to ma być ? Inne gry chodzą normalnie ( FEAR 3 , MAFIA II, itp. ) bez żadnych problemów. Kompa mam nowego, więc to nie wina sprzętu. http://i53.tinypic.com/2vcufz5.jpg I druga prośba. Mógłby ktoś przesłać waypointy na raty na rooku do Tibii Auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W ustawieniach masz na dirext 5 czy 9? Woonsz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woonsz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobra zmieniłem na 5 i nie ma tych pasków dzięki Jeszcze prosiłbym o Waypointy do TA na raty na rooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 www.chomikuj.pl/dumen : ) Woonsz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woonsz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzięki. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi