MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ostatnio normalnie grałem sobie w minecraft'a ,ale odkąd mam nowego kompa to minecraft co chwile mi się zwiesza i wyskakuje błąd że Sterownik ekranu ATM... przestał działać, ale odzyskał sprawność .Mam do was prośbę a zarazem pytanie.Czy mi pomożecie oraz czy to może być wina javy lub sterownika ekranu?Jak sterownika to co z tym zrobić?Jaki sterownik nowy zainstalować?Proszę o każdy szczegół....w nagrodę polecą plusy,minusy 5 na profilu....TYLKO POMÓŻCIE. Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Przeinstaluj sterowniki do karty graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP jak będzie działać to dam - i 5 na profilu. Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi