tidu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam szukam pomocy w rozwiązaniu problemu możne ktoś już miał taki problem to możne mi pomoc a mianowicie wyskakuje mi taki błąd Problem rozwiązałem a mianowicie taki błąd wyskakuje kiedy mamy złe pliki root ale po tym nastąpił następny, po wybraniu severa i kanału i wciśnięciu ok nie przenosi do panelu logowania, czy ktoś wie dla czego? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez tidu Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja mam tak samo [czasami] klikam ok i po chwili gra się załączy. A co do drugiego to używasz złego serverinfo. Użyj tego generatora : http://www.mpcforum.pl/topic/245504-tutorial-serverinfo-pod-klient-2010r/ Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
tidu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) no jesteś geniuszem za 2 miesiące przyjezdnym do polski i będę akurat lądował w warszawie to masz dobre piwo umnie dzięki Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez tidu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi