Sk'a Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć. Cuba już zrobiłem , itp Ale teraz chodzi o to. Pare pytań : Czy jest uQuest na 1.7.3? Co jest potrzebne , do skryptu PlayerEditor? I skrypt , aby przez nickiem gracza było np. HeadAdmin , Gracz , itp.I jak go ustawić. Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 uquest: http://forums.bukkit.org/threads/rpg-npc-quester-v2-3-1-make-npcs-give-quests-links-uquest-epicquest-and-citizens-1000.20677/ Jedyne co wyskakuje w google.pl dowgirt 1 Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Prefixy zmieniasz w pliku Permissions a następnie wgrywasz iChat lub HeroChat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak bys mial problem z ustawieniem HeadAdmin czy mod to pisz || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi