Hard Player Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kbot w nocy mi sie z x1 przestawil jakos i wystrzelał mi w nocy prawie 200k bialki Ciasteczko?! Przyszedł czas zagłady ! zbiór 1 na nowo otwarty .... Odnośnik do komentarza
.Pedodres Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) A mi w 15 godzin zbieral 19k uri Co z nim jest?? Btw. @Topic Mialem gorzej. Rok temu bot mi wystrzelal 300k x2, 150k x3 , bo nie mialem automatycznego zakupu x1 i mialem wlaczone cpu namierzajace - przez co stracilem smarty , stabilne i xenomit. TO jest dopiero bol. Bialko to pikus. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez .Pedodres white pride world wide Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może tak mieliście ustawione samo z siebie się nic nie dzieje. Czy jest możliwość żeby komputer sam poszedł z pokoju do kuchni ? Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A może macie ustawione w grze automatyczne przestawianie amunicji, gdy się skończy, hm? by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
.Pedodres Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A może macie ustawione w grze automatyczne przestawianie amunicji, gdy się skończy, hm? Mialem tak rok temu. Teraz to tylko boxy zbiera. Ale cos sie z nim dzieje. Przez caly dzien uzbieral 9k uridium na vedze FS na 3-1 oO mam 2 lvl. white pride world wide Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mialem tak rok temu. Teraz to tylko boxy zbiera. Ale cos sie z nim dzieje. Przez caly dzien uzbieral 9k uridium na vedze FS na 3-1 oO mam 2 lvl. zaloze sie ze w pizdu osob na botach latalo czyli lagi i mniej boxw Odnośnik do komentarza
hipek58 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kbot w nocy mi sie z x1 przestawil jakos i wystrzelał mi w nocy prawie 200k bialki Miałeś pewnie zaznaczone w ustawieniach automatyczną zmiane amunicji gdy się ona skończy ;p Odnośnik do komentarza
Hard Player Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mam dodatek na kupywanie tak jest on! Nie mam automatycznej zmiany pare dni+nocy i nic sie nie dzialo i nie przestawilem , bije bije i pokazane na dzienniku ze kupuje , i nagle ze juz nie kupuje nowej amuny i w pizd.u ubitych dk bez kupienia mam 2mln x2 i dalej jest x3 blisko miljona i jest , a moja bialka znikla ! Ciasteczko?! Przyszedł czas zagłady ! zbiór 1 na nowo otwarty .... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi