Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 - Problem

grunge12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

czy ktoś z forumowiczów nadal ma błąd łączenia się z serwerem podczas logowania ???

Dodam tylko że restart kompa nic nie pomógł ;(

Proszę o pomoc

Grunge

Opublikowano
Gram w jinno ;/

Co do tego ma ze grasz w jino? xD

Nom ja niestety też mam ten blad ;P reset serwa. GM nic nie pisał...

Opublikowano

serw dziala bo moj brat jakos gra,a ja mam to samo co wy ,chociaz gralem dzis troche ale mnie wywalilo i znowu to

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Elo. Słuchajcie mam taki problem... duży dosyć kur... mam metka bodjaże że ze września... rejestracja na longjuyt2 wszystko git... na youtube szukalem na forach co mam sciagnać gdzie wkleic i co włączyć żeby mi działał ten ps (privserv) widze ze tu duzo specjalistow xD niby mam 17 ale z takim czymś to sie nie spotkałem smile.gif jeżeli by ktoś mi mógł poświęcić 5 min to prosze pisać na gg: 4065656

Sry że to nie ten temat moze spam czy cos... ale sytuacja jest tragiczna ;D

Kontakt może być: gg, skype, vt ,ts ;D najlepiej przez mikro ale gg też nie pogardze smile.gif pozdrawiam!

Opublikowano
oni blokuja ip ludzi ktorzy uzywaja aktualnie is.. przestancie z isem to pogracie..

Wątpię w to żeby banowali, przecież prawie każdy kupuje w IS. - a przynajmniej tak sądzę.

Opublikowano

no dobra, ale na wlasnym przykladzie:

kupilem 10 bodzi, od razu blad,

teraz nic nie kupuje i od 2 godzin smiga..

Avate_eune_117_4_logo.png

Gość Mounthains
Opublikowano

heh co im to daje jak polacy zamawiają tylko żeczy za 1 SM -,-

Opublikowano

ja tak sobie myśle, że może banują IP tych co używają aktualnie IS'a i przez których są największe lagi w IS'ie. Ech... a is nie chce mi wejsc od 2 dni mam radiówke...

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

Ja już sam nie rozumie dziś odpalilem dopiero serw lagi jak ch** ale co najlepsze po chwili mnie wywaliło z serwa i sie lognąć nie mogłem ?

Co do tego ip to coś w tym prawdy jest chociaż z is'em bo ja mam neostrade i gdy wchodziłem na is to po chwili max 2min mnie wywalalo błąd strony i reset neta i od nowa tak samo z serwem resetłem i gralem z 20min potem mnie wywaliło i już sie lognąć nie mogę.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

no coś jest w ty co mówicie zawsze wyskakuje mi błąd gdy w is siedzę i trzeba czekac z 30 min moze to ban na 30 lub dłuższy okres czasu jest bo juz sam nie wiem :/

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano
heh co im to daje jak polacy zamawiają tylko żeczy za 1 SM -,-

pewnie dla nich to jest satysfakcja jak polacy mogątakie tam gówna kupic w IS za 1 sm a chinczycy kd +5 szkaty itp

Opublikowano

Coraz więcej ludzi czyta ten temat może oni coś wiedzą więcej...

Kolega ma neo więc spróbuje reset neta zrobić i wbić (mam nadzieje że bez sukcesu).

Opublikowano

To longju mnie dobija. Jak nie lagi to IS, jak nie IS to reset serwa, jak nie reset serwa to chwilowy ban, jak nie ban to np. buguje sie wojna gildii, jak nie wojna to coś innego...

Opublikowano

Ej mam pytanko troche to nie ten działa ale tu bedzie szybka odp

instrukcja aura miecza to tak jak ku??

I mam aure m1 kupione te 2 zwoje i nie moge czytac instrukcji dlaczego\??

Gość Mounthains
Opublikowano
Ej mam pytanko troche to nie ten działa ale tu bedzie szybka odp

instrukcja aura miecza to tak jak ku??

I mam aure m1 kupione te 2 zwoje i nie moge czytac instrukcji dlaczego\??

nie masz expa albo zwojów egzo albo rady pustelnika

Opublikowano

Też może nie ten dzial ale fachowcy sa;D

Gdy jak np server jest off i www i ja sie loguje na konto to pisze ze nie istnieje.. to normalne czy cos jest nie tak? gg: 4065656

Opublikowano

No wielkie thx a ma ktoś może kodzik na fryzurkę dla woja??

Kucyk czarny lub brązowy lub jakaś chusta??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...