Seso Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hej. Mam pytanko jak wejść na mapie marien na garaż po pudłach?? Za pomoc + lub minus. Odnośnik do komentarza
rumcajs02 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Po pudełkach się nie da ale możesz z tego "balkonu". Odnośnik do komentarza
Seso Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale ja widzialem jak wchodzili ;( Odnośnik do komentarza
Grasu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Po pudełkach się nie da ale możesz z tego "balkonu". Czemu piszesz jeżeli nie wiesz? Da się nie powiem ci jak bo nie opanowałem tego do perfekcji. Raz się udaje raz nie. matthew1995 i Seso 2 Odnośnik do komentarza
rumcajs02 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up Ja nie widziałem, żeby ktoś tam wchodził pudełkami. Sam tam wchodzę przez ten niby balkon. Jest łatwiej. Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja podobnie jak kolega 2x wyżej. Raz udało mi się wskoczyć. Zrobiłem to tak(wątpię, żęby Ci to coś dało, bo próbowałem zrobić to jeszcze kilka razy i nic.): -wbijasz na najwyższą skrzynkę -skaczesz -gdy widzisz, że masz już spadać na dół, skaczesz drugi raz. Udaje się to chyba dzięki tej belce. Odnośnik do komentarza
jacello Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja jak tam wchodziłem to skakałem ze spotu derb jeszcze nie widziałem żeby ktoś wchodził tam po tych skrzynkach ( pudłach ) ale wsio możliwe że się da Moje Cheaty : No_Menu http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/ http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/ D3D: http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/ http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048 Odnośnik do komentarza
Cheatmania Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak staniesz na przeciwko tego garażu, po lewej masz takie porąbane ściany, z tych pudeł na nie skocz i z tej ściany potem na garaż. Easyy ;p Odnośnik do komentarza
K4P3C Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 to proste wchodzisz na pudla i skaczesz w sam rog... "Pewność wypisaną mam na twarzy" Odnośnik do komentarza
kilo jaj Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 skaczesz na ten kołek skaczesz na ten róg i jak skaczesz to musisz szybko myszką przekręcic:) Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) zle zle zle .... Przy pudlach pod dachem jest taka belka skaczaesz na nia ze skrzyni ! nastepnie skaczesz w rog i jestes na garazu @down To działa mógłbym nawet filmik zrobic ale upload trwalby z 12 h :/ Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez ujmnji MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
szlachetny1 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Każdy ma swoją indywidualną wersję, ale taką jedną wspólną podajcie ? Może mi się coś uda zrobić, to dam edita. Daj plusika Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ? Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać ! Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,- Zbieram Plusy ! + Odnośnik do komentarza
xxBoBxx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Skaczesz na 1 skrzynie 2. Skaczesz na 2 skrzynie 3. Tera musisz skoczyć na róg po prawej stronie 4. Teraz skaczesz na lewo. (to musisz wyczaić) Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza
HackerXXL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) e nic jusz Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez HackerXXL 50 post 100 post Odnośnik do komentarza
D3m0n3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wejdz na sp i skocz ze SP na ten garaz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi