.::TIKI::. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poszukuje servera z mobkami bez miasta tak jak sie gra na single tylko ze na multi. Szukałem w publikacjach nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 skoro nie ma w publikacjach na mpc to nie m takiego .. , albo źle szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szukaj w: http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwerow/ Na pewno znajdziesz dużo takich serverów Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szukaj FB bez miasta albo survival bez miasta, zawsze mozesz tez budowac poza miastem zdala od innych graczy. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi