Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z Zombie

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Wyobraźcię sobię taki przypadek..

Budzicie się rano, zaglądacie do lodówki w celu zjedzenia czegoś,ale lodówka świeci pustkami.

Pora wybrać się do sklepu.Idąc ulicą zauważasz pustkę, żadnego przechodnia, myślisz, że to

przez wczesną godzinę.Już przekraczasz próg drzwi sklepowych, ale tutaj ...nic.Żadnej żywej duszy.

Myślisz chwilkę..Szukasz, wołasz, ale nic.Wychodzisz na drugie piętro, wyglądasz za okno i ...

ku twojemu zdziwieniu widzisz całe tłumy ludzi..niestety to nie są zwykli ludzie...od razu dostrzegasz,

że to krwiożerce Zombie...Tak..Cała populacja ludzka została zmieniona w Zombie, które właśnie idą

na Ciebie.Chroń się...

Aby zwalczyć Zombie możesz wybrać sobie jedną osobę i rzecz, którą chciałbyś mieć przy sobie.

Dobrze się zastanów i nie zwlekaj bo może być za póżno..

Proszę o pisanie w komentarzach wasze upragnione w tej sytuacji rzeczy i ludzi ;)

UWAGA : Tylko jedna rzecz i tylko jedna osoba, więć proszę o rozsądność ..^^

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Wolverine(jeżeli można brać superbohaterów) i Piła Mechaniczna :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Weteran
Opublikowano

Każda osoba,każda rzecz ..nie ma znaczenia jaka, czy superbohaterska czy normalna ;)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Chuck Norris i to wystarczy ;D

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja w takiej sytuacji mocno przytulił się do mojej przyjaciółki, powiedział co naprawdę do niej czuję a potem strzeliłbym sobie w łeb. Nie chciałbym być takim zombie.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Ja w takiej sytuacji mocno przytulił się do mojej przyjaciółki, powiedział co naprawdę do niej czuję a potem strzeliłbym sobie w łeb. Nie chciałbym być takim zombie.

widzę kolega optymista

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wziąłbym najzajekurwajapierdolebistrzą dziwke na świecie i laser :D

Najpierw bym ją wyruchał a potem z laserem na zombiaki :D

Opublikowano

hmm jeden wielki pancerny moster trak z 10 wyrzutniami rakiet i 20 miotaczami ognia który automatycznie daje marichuane i bóg .

Piszę popfrafnom polszczyznom

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Justin Bieber i MinigUN NAJPIERW BYM ROZSTRZELAŁ Justina a później zombie. :P

Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...