C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wyobraźcię sobię taki przypadek.. Budzicie się rano, zaglądacie do lodówki w celu zjedzenia czegoś,ale lodówka świeci pustkami. Pora wybrać się do sklepu.Idąc ulicą zauważasz pustkę, żadnego przechodnia, myślisz, że to przez wczesną godzinę.Już przekraczasz próg drzwi sklepowych, ale tutaj ...nic.Żadnej żywej duszy. Myślisz chwilkę..Szukasz, wołasz, ale nic.Wychodzisz na drugie piętro, wyglądasz za okno i ... ku twojemu zdziwieniu widzisz całe tłumy ludzi..niestety to nie są zwykli ludzie...od razu dostrzegasz, że to krwiożerce Zombie...Tak..Cała populacja ludzka została zmieniona w Zombie, które właśnie idą na Ciebie.Chroń się... Aby zwalczyć Zombie możesz wybrać sobie jedną osobę i rzecz, którą chciałbyś mieć przy sobie. Dobrze się zastanów i nie zwlekaj bo może być za póżno.. Proszę o pisanie w komentarzach wasze upragnione w tej sytuacji rzeczy i ludzi UWAGA : Tylko jedna rzecz i tylko jedna osoba, więć proszę o rozsądność .. Odnośnik do komentarza
iRokushou Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wolverine(jeżeli można brać superbohaterów) i Piła Mechaniczna |Postwrriter|ExModMapleStory|By Miyoshi. Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak Odnośnik do komentarza
lukasz:D Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 terminator i ak47 z niekończącą się amunicją nic by mnie nie ruszyło:D Odnośnik do komentarza
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Każda osoba,każda rzecz ..nie ma znaczenia jaka, czy superbohaterska czy normalna Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 to ja biorę boga i karabin który w nieskończoność strzela bombami atomowymi Odnośnik do komentarza
487xcz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chuck Norris i to wystarczy ;D Kiedyś Metin2.pl 86 lvl Kiedyś Aion Online 55 lvl Kiedyś WoW 80 lvl Guild Wars 2 80 lvl teraz jakoś nie ma na nic czasu Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja w takiej sytuacji mocno przytulił się do mojej przyjaciółki, powiedział co naprawdę do niej czuję a potem strzeliłbym sobie w łeb. Nie chciałbym być takim zombie. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja w takiej sytuacji mocno przytulił się do mojej przyjaciółki, powiedział co naprawdę do niej czuję a potem strzeliłbym sobie w łeb. Nie chciałbym być takim zombie. widzę kolega optymista Odnośnik do komentarza
Doman95 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pobawil bym sie w Linde Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza
Xenoxik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 AK-47 Z Podpalającą amunicją która sie nie kończy i nanokombinezon ;d Minecraft <333 Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wziąłbym najzajekurwajapierdolebistrzą dziwke na świecie i laser Najpierw bym ją wyruchał a potem z laserem na zombiaki Odnośnik do komentarza
Doman95 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Albo nakurwial bym salta do konca swojej kadencji :rolleyes: Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza
ucho13573 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Miękkie wyrko i taka Sandra Ale to można na co dzień ;] Odnośnik do komentarza
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hmm jeden wielki pancerny moster trak z 10 wyrzutniami rakiet i 20 miotaczami ognia który automatycznie daje marichuane i bóg . Piszę popfrafnom polszczyznom Odnośnik do komentarza
Login12345 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wziałbym koleżanke i prezerwatywe i bym ja ruchal -,- RMCF Odnośnik do komentarza
wjatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nanokombinezon i Nomada do pomocy Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 widzę kolega optymista Dorośniesz to zrozumiesz. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja nikogo nie potrzebowałbym do pomocy. Zjadłbym wszystkich tych zombie. Odnośnik do komentarza
MKKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Justin Bieber i MinigUN NAJPIERW BYM ROZSTRZELAŁ Justina a później zombie. :P Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW. Odnośnik do komentarza
buzerFTS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Moją dziewczynę i karabin ! Dawać kurwy teraz ! Odnośnik do komentarza
xDenS^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wzialbym Biebera i kazal mu obstawic otwarte okno . Za minute wypchnalbym go + czolg Odnośnik do komentarza
HarryPotter:*xD Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 osoby bym nei wybrał bo by zginęła wiec nie chciałbym jej narażać ; > glocka z jednym nabojem Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wibrator analny z niekończącą się baterią, osoby nie potrzebuje, tyle mi wystarczy ;x. Odnośnik do komentarza
CoJaNigdy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zawołać pudziana ... . . Odnośnik do komentarza
kutanoidmaster Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 kapitan Bomba ze swoim odddziałem ;D :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.