dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka . Dzisiaj gdy przyszedl do mnie mój kumpel zrobilismy nowy swiat i byly tam wybudowane rzeczy .. np wiedzielismy szklo w jaskini ziemie w powietrzu . UWAGA NIE ŻARTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE O POMOC CO TO MOZE BYC??!?! W razie nie wierzenia moge dac sscreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ziemia w powietrzu jest normalnym zjawiskiem. Natomiast szkolo.. To na pewno sprawka Herobrine!!! Aaaa... Zjada mnieee! Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckIT! Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dziwne...Daj SS'y jeśli nie żartujesz to nie wiem co to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ej bez kitu, miałem taką sytuację. Stworzyłem u kuzyna świat, oglądam się a tutaj 1 klocek nad ziemią wielka piramida z sandstone, symetria zachowana itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bojciu ludzie rozumiecie ze nie zartuje ;] ? To nie sa zarty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ziemia w powietrzu ? to w minecrafcie jest normalka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daj screeny bo nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gater Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może masz zainstalowany mod Rune Craft czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daj save to sie sprawdzi nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 daj save, wyciągnie się seed mapki i sie dopiero sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naccon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 generator mapy trochę zaszalał miałem takie sytuację np przeniosło mi duża cześć mapy na nową razem z budowlami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myku18 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 HEROBRINE Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Celowo koleś to pisze żebyście się nim interesowali ; p trolololololololololololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperosd5 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Miałem podobnie mi cała wyspę otoczyły mury było te ze sandstonu i były wieże w których były monster spawnery i skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tak, tak, tak a u mnie była królewna śnieżka ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zaraz dam ss i save. @Naccon moze .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperosd5 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 masz tu ss Gram bez cheatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @up daj swój plik minecrft.jar to sie okaże ale ja wierzę Ci ponieważ niedawno grasz też miał podobne rzeczy by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTreeemeR Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 masz tu ss Gram bez cheatow Też tak miałem. Po prostu w minecraft.jar masz jakieś mody. @topic O LOL >,< HEROOBRINNNEEE !!! A tak serio daj link do save, wyciągniemy seed'a i sprawdzimy czy mówiłeś prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/833/20110806180609.png http://imageshack.us/photo/my-images/694/20110806152541.png Na 4shared moge dodac save? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRAKSZYN. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak , daj zobaczymy |ProUser| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Juz 48% . Zaraz lece na kolacje ale dam wam tego save ;] Trzymajcie : http://www.4shared.com/file/-d0eKsCE/swiat_fila_i_sebka.html? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W pierwszym ss nic nie widac. Arsenal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Przybliz na maxa to zobaczysz ;/ .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapcio123 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ta latająca ziemia to normalka a te szkło to wygląda na to że mapa ci się zle wygenerowała i wstawiła ci zamiast kamienia szkło . Uwielbiam budować w Minecraft Jeżeli pomogłem to daj +sika Gram w gry jak Nostale, Sillkroad, Minecraft, Little Fighter, Icy Tower oraz Mexican Motor Mafia i chętnie pomogę w problemach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.