dudsonowa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Name: Jak korzystać z systemu filmów MPCforum? Category: MPC Forum Date Added: 06 sierpień 2011 - 15:22 Submitter: dudsonowa Short Description: Niezatwierdzony Materiał przygotowany przez MPC Media Team i Administrację. Mamy nadzieję, że teraz wszystko będzie jaśniejsze i zrozumiecie, dlaczego niektóre filmy są odrzucane.JEŚLI jednak sądzisz, że Twój film został usunięty bezpodstawnie napisz do nas! Swoje odwołania kierujcie do Strepsilsa i dudsonowej. Wyświetl filmy Odnośnik do komentarza
farciak Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 O, fajne Odnośnik do komentarza
DemomanHACK Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 spodobało mi się. Odnośnik do komentarza
radek1051 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Gdzie wgrywać filmy? Pomogłem ? Daj LAJKEŁA Odnośnik do komentarza
SGT Otlet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kiedyś była u góry zakładka, jednakże teraz już jej niestety nie ma ;( Po linku też nie doszedłem to owej "aplikacji" pod IP.B. Czy system został wyłączony, czy po prostu nie mamy dostępu jako zwykli użytkownicy? Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv! Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Kiedyś była u góry zakładka, jednakże teraz już jej niestety nie ma ;( Po linku też nie doszedłem to owej "aplikacji" pod IP.B. Czy system został wyłączony, czy po prostu nie mamy dostępu jako zwykli użytkownicy? System filmów nadal jest, tylko na chwilę obecną został wyłączony do odwołania. Odnośnik do komentarza
WinTeR32 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 nie moge napisać nowego tematu, dlaczego ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.