C T xD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zawsze jak wklejam xraya i mod loadera, usuwam meta inf to mam ciagle czarny ekran... pobieralem xraya z innych linkow, kasowalem minecraft.jar i wklejalem czysty i nic ciagle czarny ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A moze lepiej grac uczciwie? Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A moze lepiej grac uczciwie? TO JEST FORUM O CHEATACH BUGACH ITP WIĘC WYPIERDALAJ !!! Dash 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Liukaner TO JEST FORUM DLA KULTURALNYCH LUDZI WIEC WiESZ CO MASZ TERAZ ZROBIC !!! report... Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @ 2x up troszkę kultury @ top. heh, a do x raya nie potrzeba jakiś loaderów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imiemichal Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie potrzeba wklejasz to poprostu do pliku z minecraft wczesniej usuwajac meta-inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Najpierw mod loader potem x-ray na koncu meta-inf nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie no słuchajcie kolejność nie gra roli 1.Pobierasz Mod Loader i wrzucasz do Minecraft.bin 2.Pobierasz xray i wrzucasz do Minecraft.bin 3.Usuwasz meta.inf Jeżeli nie działa to jest problem z Minecraft'em więc spróbuj go przeinstalować... dowgirt 1 Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C T xD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) no robie dokladnie to samo i czarny ekran.. dobra pokombinuje cos i napisze pozniej @usunalem caly ".minecraft" zrobilem force update, wkleilem znowu xraya i mod loadera i dalej czarny ekran (usunalem meta inf) dobra teraz mam jeszcze inny problem nie moge wejsc na single/multi np jak wchodze na single to kraszuje sie lub czarny ekran, tak samo z multi Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez C T xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C T xD Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @ref dowiedzialem sie ze to przez modloadera a na forum nie moge znalezc dzialajacego (wiele ludzi tez ma ten sam problem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi