dennisek777 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam z pliku locale w folderze effect podmieniłem te 2 pliki na znaczek napisu GM jak na PLu i jak chce spakować plik locale to wyskuje błąd,że nie ma pliku gm.mse a ten plik jest ;/ Co mam zrobić ? ! Mój odnośnik Odnośnik do komentarza
Ana�chY Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Masz zapewne uszkodzone wpisy do packera Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam z pliku locale w folderze effect podmieniłem te 2 pliki na znaczek napisu GM jak na PLu i jak chce spakować plik locale to wyskuje błąd,że nie ma pliku gm.mse a ten plik jest ;/ Co mam zrobić ? ! Po prostu masz złe wpisy Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Uszkodzone wpisy do pakera masz. Korzystaj z tego pakera do plików eix epk. http://www.mpcforum.pl/topic/302156-downloadmetin2-file-archiver-v2/page__p__2103803#entry2103803 Wklejasz pliki [folder + xml] do folderu extracted uruchamiasz paker, rozwijasz folder extraced i wybierasz xml potem klikasz rebulding xml i pack archive. Musi spakować, nie ma bata ;] Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi