RastaMani3K Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam wszystkich . Mam pytanie bo dzisiaj na serwerze mialo miejsce dosc dziwne zdarzenie . Koles kładł chyba z 50 działek inzynierem tych strazniczych i nie wiem cyz to hack jakis czy to moze kody czy co bo normalnie mial 700 + killi ja tez tak chce !!! xDD . Asfalt987 1 Odnośnik do komentarza
DESTRAKSZYN. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wydaje mi się że to jest niemożliwe |ProUser| Odnośnik do komentarza
Asfalt987 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Temat już był jak byś poszperał w wyszukiwarce to byś znalazł ale że jestem dobry to ci to trochę streszcze Trzeba pozmieniać plik (niepamiętam który) i na serwerze musi być ten mod jak nie będzie to cie wywala sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Pan Jabłko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na serwerze musi być specjalny plugin/mod który pozwala na ustawianie wielu działek. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi