dzk65 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam jak mogę zrobić żebym mógł się pingować z kumplem bo pisze że osiognieto limit coś //Opisz dokładniej problem, ponieważ nie wiadomo co Ci chodzi Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk65 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chodzi mi o to że ja mam dwa komputery mam na nich internet przez ruter i gdy stawiam na jednym to z drugiego się łącze to mam duże lagi a gdy ktoś wbija to nie ma lagów czemu a gdy się z komputera gdzie mam serwer to mi pisze że osiognieto limit czasu Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Nie pisz post pod postem 2.Router sie pisze 3.Podaj konfiguracje oby 2 komputerow nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk65 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 o co tak dokładnie chodzi o sprzęt?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi