goblinbcn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam problem z biobotem:( mianowicie gdy wpisuję nick hasło i serwer to wyskakuje okienko z botem i 2 z błędem pisze mi tak: Failed to get the server IP address of the SpaceMap Próbowałem jeszcze biobota 220 i to samo wyskoczyło;/ Jak ktoś pomoże z naprawą tego problemu i będzie działać jak należy to dam + lub - zależnie od tego co chcesz:) PL2 VRU Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam problem z biobotem:( mianowicie gdy wpisuję nick hasło i serwer to wyskakuje okienko z botem i 2 z błędem pisze mi tak: Failed to get the server IP address of the SpaceMap Próbowałem jeszcze biobota 220 i to samo wyskoczyło;/ Jak ktoś pomoże z naprawą tego problemu i będzie działać jak należy to dam + lub - zależnie od tego co chcesz:) Ściągnij od nowa 2.2.0 lub dll'lkę do-utils.dll z strony biologa. Loguj się przez sid goblinbcn 1 Odnośnik do komentarza
slafcio Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ściągnij od nowa 2.2.0 lub dll'lkę do-utils.dll z strony biologa. Loguj się przez sid Przez SID już nie trzeba od wczoraj już jest poprawiona ta DLLka goblinbcn 1 Odnośnik do komentarza
Madry12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czy w twoim nicku są znaki ''.'', '','', ''^''? goblinbcn 1 Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprawdź, czy dobrze serwer wpisujesz. Usuń znaki specjalne z nicku. goblinbcn 1 by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
SzYmeK2wielki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja mam to samo ale przez sid sie loguje Odnośnik do komentarza
goblinbcn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ściągnąłem jeszcze raz i przez login dalej error a przez SID mapka w bocie czarna się robi i nic więcej;/ mój nick: ^*GobliN*^[[W]] PL2 VRU Odnośnik do komentarza
Madry12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Skasuj ze swojego nicku znaki ^,* goblinbcn 1 Odnośnik do komentarza
goblinbcn Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie za rady daje wszystkim po + PL2 VRU Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi