LubishToSuko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, moj problem polega na tym, że. np. jezeli okno gry metin2 jest zminimalizowane, lub pracuje w tle przez okreslony czas (niedlugo góra 2-5min) i ja w miedzy czasie siedze sobie na roznych stronkach i chce powrocic do gry to wgle nie ma fpsow na grze albo jest ich bardzo mało, średnio po kliknieciu znowu na okienko musze odczekac 5-10min aby wszystko wróciło do normy, lub wylaczyc gre z procesu, wie ktos o co moze w tym chodzic??? Dodam rowniez ze np. jak wystawie sklep lub sobie lowie na fishbocie i uzywam programu BES "battle encoder shirase" i ustawiam zżeranie procka przez metina na 50% to i tak problem jest taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja mam coś podobnego , wystawiam sklepik, zostawiam na 30-40 minut. na zminimalizowanym. Wchodzę i czarny ekran. I muszę zakańczać przez procesy ;] Przyłączam się do pytania 2gb ramu. 2.00 ghz Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Być może za mało ramu lub procek nie wyrabia. Metin2 to aplikacja więc jak przez jakiś czas pozostaje w tle to zmniejsza wydajność i po prostu jest czarny ekran... jeżeli np. by był ustawiony fish bot/ exp bot to nie powinno być tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Procek Ci nie wyrabia, przeczyść kompa coś może pomoże Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekantos253 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wszystko jest spowodowane slabym procesorem. Zeby nie bylo takich problemow nalezy miec procesor marki AMD o taktowani przynajmniej 2.0GHz Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi