xUfOkx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Zrobi Ktoś Dla Mnie Bukkita Z Jednym Modem Na Samoloty. Oczywiście Z ModLoaderem. :rolleyes: Mam Filmik Jak To Zrobić Ale Mi Nie Wychodzi. Link Do Filmu: http://www.youtube.com/watch?v=LJgGvcgofd4&feature=player_embedded Oczywiście +ik Będzie. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez xUfOkx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @ up a co dokładnie ci ni wychodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xUfOkx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wogóle Serw Nie Odpala. :/ Znaczy Się Konsola Jest Ładuje Się ITP. Ale Wejść Nie Da Się. A Fajnie By Było Latać Samolotami Na MP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xUfOkx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi