Soccer Krotix Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam! Chciałbym się przekonać czy jest możliwosc zmiany skina na multiplayer (pirat) tak aby wszscy go widziali. Prosze mi nie mowic o mineshafterze. Bo to szais. Macie inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sk'a Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dołączam się do pytania. Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anevaa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Raczej nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKI_^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Możliwe : ) Mam pirata i jak wbije na nicku np. CTSG to mam jego sin i jak gram multiplayer to też go widzą. A jak to się stało ,że tak mam to nie wiem // Jakby ktoś nie wierzył moge ddodać zaraz SS ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jedyne to się podszyć lub ukraść nick i ci go każdy widzi..;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 UKI to daj ss ; ) na piracie nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunHouse Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Da rade jeżeli dana osoba na orginalu zrobi skin i go nie zabezpieczy to jak znajdziesz na jakim nicku grał to wbijasz i masz ten skin np Chaosinvader będziesz chodził białym kolesiem w fioletowe paski a ryj to koparra jakby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hmm? http://www.mpcforum.pl/topic/283996-tut-jak-zrobic-nowy-skin-na-piracie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dlaczego mineshafter to szais dopuki nie kupilem orginala dobrze sie spisywal tylko czasami trza bylo grac na offline bo stronka nie dzialala jaki masz problem z mineshafterem nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoses Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 pobierasz Minecraft By Zyczu np. mam nick Radim a mam skina na by zyczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafeu22 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SugarPotato Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To pytanie było już setki razy zadawane. Nie da się bez kupna gry mieć widocznego skina, jakim cudem niby non premium miało by mieć skina? Nie na darmo kupujemy grę aby mieć skina To jest przywilej graczy posiadających grę. Podsumowując bez premium nie można mieć skina trzeba kupić premkę. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliwianek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witaj , da się mozesz podszywac się podkogos i miec jego skina , lecz nie polecam . najlepszym sposobem jest pobrac minecraft ZYCZU gdzie 40% graczy go posiada . Gdy owego "zycza"juz posiadasz wgraj skina . TA DAM ! Wszyscy z zyczem widzą twojego skina ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 hmm? http://www.mpcforum.pl/topic/283996-tut-jak-zrobic-nowy-skin-na-piracie/ To już nie działa, teraz się tak skina nie zmieni, jak odpalisz grę to pobierze i podmieni na wygląd steva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skaciu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jedyna opcja to podszywanie się pod kogoś kto ma premium i skina. Aby wszyscy widzieli skina musisz posiadać premium. Mój PC: CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrateG Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Da się z tą rożnicą, żę nie bedą widziały go osoby premium tylko inni użytkownicy tego pirackiego launchera (minecraftbyzyczu) i na odwrót czyli ty nie będziesz widział skinów graczy premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxonCraft Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 najlepszym sposobem jest pobrac minecraft ZYCZU gdzie 40% graczy go posiada Podaj źródło tych danych, może jeszcze napiszesz że 80%? Topic: Oficjalnie nie da się mieć skina, musisz zastosować jedną z trzech możliwości (może i ich jest więcej) - launcher Zyczu (osobiście wole to unikać, dużo już czytałem na forach że niby ma jakieś keylogery czy coś) - mineshafter (nie wiem czemu nie chcesz go użyć, może jest mniej znany ale za to działa) - modyfikacja domyślnego skina np w resource / texture pack (w trybie single player wystarczy) Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub. Prawie cały czas jestem na Discord: 𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.