Skocz do zawartości

Skin na piracie... Czy to mozliwe?

Soccer Krotix

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

To pytanie było już setki razy zadawane. Nie da się bez kupna gry mieć widocznego skina, jakim cudem niby non premium miało by mieć skina? Nie na darmo kupujemy grę aby mieć skina :) To jest przywilej graczy posiadających grę. Podsumowując bez premium nie można mieć skina trzeba kupić premkę. Pozdrawiam,:D

Jedyna opcja to podszywanie się pod kogoś kto ma premium i skina.

Aby wszyscy widzieli skina musisz posiadać premium.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

najlepszym sposobem jest pobrac minecraft ZYCZU gdzie 40% graczy go posiada 

Podaj źródło tych danych, może jeszcze napiszesz że 80%?

Topic: Oficjalnie nie da się mieć skina, musisz zastosować jedną z trzech możliwości (może i ich jest więcej)

- launcher Zyczu (osobiście wole to unikać, dużo już czytałem na forach że niby ma jakieś keylogery czy coś)

- mineshafter (nie wiem czemu nie chcesz go użyć, może jest mniej znany ale za to działa)

- modyfikacja domyślnego skina np w resource / texture pack (w trybie single player wystarczy)

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Skin na piracie... Czy to mozliwe?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...