Lord Skylare Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na początek podam swoją konfigurację. System operacyjny: Microsoft Windows Professional Procesor: Intel Core 2 Duo T7250 2.00 GHZ Karta graficzna: Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family 512 MB Pamięć RAM: 980 MB RAM Cześć. Mój problem polega na tym, że Metin zacina się podczas ładowania i nie chce się załadować. Kiedyś grałem na PL, ten problem pojawił się po jakimś czasie więc przestałem grać. Potem grałem na privach lecz problem też się pojawił. Prosiłbym o pomoc W pliku syserr mam tylko takie coś 0806 12:40 :: 1 0806 12:40 :: 2 data godzina :: kolejny numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ram : 980 MB RAM Nie dziw się Czemu się zacina. Min. 1 gb powinno być Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja na starym kompie mam 640 mb ramu, kartę 124mb , 1.6 GHz ... i jeden metek na luzie działa, więc to nie tu problem. Spróbuj od nowa pobrać metina z oficjalnej strony: www.metin2.pl Patch i torrent następnie Kamer moda z jego oficjalnej strony: http://metin2mod.tk/metin2pl.html I jak to wykonasz powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Skylare Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Serwer na którym gram obecnie nie działa na kamer modzie (cavalosmt2). A RAM u musi wystarczyć bo przecież do 1GB brakuje 44 MB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekantos253 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wyczysc system i laptopa (najlepiej sprezarka lub sprezonym powietrzem w puszce). Czemu laptopa? Bo prawdopodobnie jest tak zakurzony, ze sie poprostu przegrzewa, a jak sie przegrzewa to procesor obniza swoja wydajnosc co powoduje w/w problem. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxBoBxx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie dziw się Czemu się zacina. Min. 1 gb powinno być Na metina starcza 512ram, wyłącz zbędne programy Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Skylare Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wszystko jest wyłączone gg i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlyForFun Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprawdziłem metka na kompie siostry - działa na 256 ram więc nie mówić. Sprawdź czy masz nowe sterowniki / przenieś folder z metkiem na pulpit, wyłącz antywirusa, ustaw priorytet w procesach na wysoki, all programy zbędne OFF. Jeżeli to nie pomoże to ściągaj new metka, jeżeli to nie pomoże to formatuj kompa, spraw sobie 64 bit. windowsa jeżeli nie masz. +++++++++++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamileek1910 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Spróbuj : Zainstalować najnowsze stery karty grafy. powyłączaj wszystkie niezbędne programy typu : GG / Skype / Steam / Antywiry. Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi