Sk'a Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć. Gram z Graczami , na moim serwerze 4Mine , ale do rzeczy... Był pewien , nie będe go wyzywał , który zalał całe miasto...Chcę miasto teraz zabezpieczyć - Ale jak?Mam bukkita. Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wpisz /i 271 Dostaniesz siekierkę, tą siekierą zaznacz dwie przekątne miasta. Następnie wpisz w czacie: 1.//expand [ilość kratek w góre] [ilość kratek w dół] up 2./region define [nick gracza na którego ma być dany cuboid] [nick gracza na którego ma być dany cuboid x2] 3./region setparent [nick gracza co up] miasto Np. 1.//expand 25 25 up 2./region define ThePlayForPlay ThePlayForPlay 3./region setparent ThePlayForPlay miasto Jakieś pytania? Pisz. Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak masz plugin z cuboidem to tak jak napisał powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sk'a Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niestety...Nie działa... Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musi działac, a masz plugin WorldEdit, WorldGuard, CommandBook? Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niestety...Nie działa... Jeżeli nie działa wgraj paczkę nawet z podstawowymi pluginami; tutaj spis plików serwerowych: http://www.mpcforum.pl/topic/412890-spis-plikow-serwerowych-na-173/ Musi działać, po prostu nie może być inaczej, w innym wypadku popełniłeś sam jakiś błąd. dowgirt 1 Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesahei Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musisz mieć 2 pluginy .... World Edit i World Guard 1.wpisujesz //wand i dostajesz siekierke 2. zaznaczasz teren miasta i wpisujesz to co kolega 3UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi