Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hej. Mam własny serwer i są moderatorzy, lecz oni nie moga nawet terenu zaznaczać, komendy do dawania działek im nie działają. Tutaj całe permissions dla modów: Moderator: default: false info: prefix: '&2 ' suffix: '' build: true inheritance: Policjant permissions: - essentials.compass - essentials.afk - essentials.back - essentials.kit - essentials.kit.tools - essentials.list - essentials.me - essentials.motd - essentials.msg - essentials.rules - essentials.spawn - essentials.getpos - essentials.time - essentials.help - essentials.jump - essentials.mute - essentials.tp - essentials.help - essentials.whois - iConomy.list - iConomy.payment - iConomy.rank - iConomyChestShop.shop.create - iConomyChestShop.shop.buy - iConomyChestShop.shop.sell - lwc.protect - warpz0r.list - worldguard.* - warpz0r.sethome - WorldGuard.region.info - worldguard.locate - worldguard.region.* - worldedit.wand - worldedit.select - worldedit.region - warpz0r.home - jobs.join.* - jobs.world.* - IPGet.* - realshop.* - craftbook.ic.restricted.* - craftbook.mech.ammeter.use - craftbook.mech.bridge - craftbook.mech.bookshelf.use - craftbook.mech.cauldron - craftbook.mech.elevator - craftbook.mech.elevator.use - craftbook.mech.gate - craftbook.mech.light-switch - kiwiadmin.ban - kiwiadmin.unban - kiwiadmin.kick - kiwiadmin.tempban - cleaner.clean - cleaner.scan.player - speedsign.admin - speedsign.super - speedsign.direct - speedsign.click - speedsign.color - speedsign.<command> - foo.bar - magiccarpet.mc - magiccarpet.ml - mywarp.warp.basic.warp - mywarp.warp.basic.list - mywarp.warp.soc.public - mywarp.warp.soc.private - mywarp.warp.basic.createprivate - factions.participate - jobs.join.* - jobs.world.* - warpz0r.warp - warpz0r.list - warpz0r.sethome - warpz0r.home PS. Nie chce worldedit.* gdyż w tym jest set. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro2000 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musisz dodać permissions worldedita i worldguarda i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musisz dac wordedit.* bo poprzez set zaznaczany jest ten teren, niestety... Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @up Nie ma innego wyjscia, i teraz ryzykowac, bo kazdy idiota moze sobie rozwalic mape tym ;(. Ale przeciez zaznaczanie jest w worldguard chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) No własnie, dlatego do administracji i moderatorow zawsze dobieram odpowiedzialne i zaufane osoby Albo po prostu im place co ich jakby mobilizuje do bycia normalnym. Jak masz oba te pluginy to one sie jakby nakladaja. Nie umiem tego normalnie wytlumaczyc Ja wiem o co mi chodzi, Ty juz pewnie nie koniecznie Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Terrain Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tylko że na innym serwerze niedawno byłem moderatorem, i nie miałem //set, ale działki bez problemu mogłem dawać, zaznaczać itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi