Skocz do zawartości

Zapraszam na mojego bloga o WWE itp.

dawid9706

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Hmm. Interesuje się wszystkimi federacjami , lecz informacji co do WWE jest najwięcej .Dlatego blog głownie dotyczy WWE i trochę TNA , ROH . Co do mniejszych federacji poprostu miema informacji . Więc wolałem zrobić bloga o WWE ,a nie takiego w którym posta będę pisał raz w miesiącu . Piszcie wszystko nawet gdy wam się coś nie podoba , wtedy to poprawię . A i chciałem dodać ,że mam 13 lat . Dlatego NARAZIE nie jest aż tak zaawansowany . Ale z czasem będę dodawał coraz więcej rzeczy.

Jd4IU.png

Ja mam pytanie odnośnie tego całego wrestlingu... Ciosy są udawane, ale bicie krzesłem, taboretem, deską, drabiną czy czymkolwiek, czy skoki z kilku metrów wysokości muszą być chociaż trochę prawdziwe... w takim razie jakie oni leki muszą brać? Chyba, że udają nawet jak biją kogoś krzesłem, oświećcie mnie :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Tak naprawdę WWE na żywo nie wygląda tak samo jak w telewizji - chodzi tu o krew. W telewizji pewnie widzieliscie pełno kopniaków w twarz itp i nic, lecz poszukajcie takich bez cenzury - twarze obrypane że szkoda gadać.

Sam jestem fanem wrestlingu i oglądam go co poniedziałek na eurosporcie ( tak, tylko w pon. ) i może te walki są udawane ale naprawdę lubie to oglądać mimo to czy to prawda czy nie.

Najgorszym aspektem jest przezywanie się - Ku*#% CM Punk lepszy od Ceny, Rey Mysterio tylko dla dzieci itp. Sam nie jestem fanem żadnego z nich.

A to jeden jest lepszy a to drugi jest gorszy a ten oszukuje a ten nie.

Równie dobrze można powiedzieć, że wszyscy są tacy sami. Sam nie wiem jak mogą być udawane tak jak powiedział użytkownik @Solkert skoki z kilku metrów zwłaszcza, że czasem gość w ringu zegnie nogę a skaczący oberwie kolanem w twarz z duużej wysokości.

Co do bloga to nie wiem na co to ocenić, lepiej robić strony - jak nie masz pieniędzy to wejdź na dbv (kropka) pl i stwórz takową za darmo.

Sam nie czytam stron o wrestlingu bo po co? Przezywanie się tylko kto jest lepszy.

I kieruję to do wszystkich anty-fanów wrestlingu : Spokojnie, miejcie do WWE co chcecie, ja mam 14 lat i chociaż te walki może i są udawane, może i nie, lubię je oglądać i nikt mi nie zabroni.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

@NeverBack Tak są prawdziwe , nie są to animacje stworzone na komputerze ,czyli są prawdziwe ,ale są rozpisane ... jednak nie co do kroku , tylko najważniejsze momenty . Ale ja to kocham , nie obchodzi mnie to co ludzie gadają a zazwyczaj mówią : ,, Jak by pudzian tam poszet to by wszystkich [email protected]#$ł ,, albo ,, Ale wiesz sze to udawane jest?,,

Jd4IU.png

@ Refresh Cena SUck! Cena Suck! Cena Suck! Jeśli jesteś fanem Johna Ceny i ten tekst cię obraża mówię ci YOU SUCK!

http://www.youtube.com/watch?v=Tff0o3X-uik&feature=player_detailpage

Takie popisywanie się przed ludźmi a tak naprawde boją się Ceny ^_^ On i tak gówno sobie z tego robi bo to nie oni tylko szef WWE decyduje kto wygra tak naprawde (ustawione walki) ^_^

I tak nie jestem fanem Ceny.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zapraszam na mojego bloga o WWE itp.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...