dawid9706 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zapraszam wszystkich na mojego bloga o WWE Newsy ... Itp. Zachęcam także do komentowania .. i udzielania się na blogu , Blog został założony w grudniu 2010 ale trochę o nim zapomniałem i dziś znów zaczynam wszystko od nowa ;] Link:http://wwewynikigal.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Fajnie, a gdzie jakiś link ? Odnośnik do komentarza
iRokushou Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak nie podał linka, to chyba logiczne, że będzie pisał na blogu tutaj na MPC Pomyśl trochę |Postwrriter|ExModMapleStory|By Miyoshi. Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak Odnośnik do komentarza
ucho13573 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ton ten twój blog musi być do dupy skoro o nim zapominasz, teraz znowu się wziąłeś za niego i po paru dniach znowu olejesz... Szczerość czasami boli no ale, stronka według mnie jest jak jest no w każdym bądź razie nie dla mnie znam lepsze ;P Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To wszystko zrobiłem dziś . W grudniu tylko założyłem na próbę zobaczyć jak to wygląda i zostawiłem , Dziś wszystko zrobiłem i zapraszam .Już jest link więc wchodzicie ;] Strona powoli się rozwija , Odnośnik do komentarza
Login12345 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 i znów oglądam wrestling RMCF Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @Odświeżam i Zapraszam ;] Odnośnik do komentarza
Mitzer Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Lipny trochę Weź tego CM Punka schowaj, bo tylko John Cena i Christian wymiatają Odnośnik do komentarza
PrawilnaTibia Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jak jaracie sie jedna wielka sciema, myslisz ze te walki sa prawdziwe?? Tylko fanatycy tam wejda Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Racja... to jest udawane, lecz jak kogoś to kręci to zapraszam. Odnośnik do komentarza
Mitzer Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @Up Zobaczymy bo jadę na tą Galę w Listopadzie ... Odnośnik do komentarza
esperanzaa Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 trzeba najpierw obejrzeć żeby dać ocene . Moja ocena to 8/10 . Wszystko ładne tylko mało info by me Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza
TTTTTTTTTTTTTT Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Blog nie taki zły ale widziałem lepsze, bd odwiedzał . Odnośnik do komentarza
-=MacieQ=- Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nigdy nie zrozumiem tej mody na WWE... A blog do dupy. Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Hmm. Interesuje się wszystkimi federacjami , lecz informacji co do WWE jest najwięcej .Dlatego blog głownie dotyczy WWE i trochę TNA , ROH . Co do mniejszych federacji poprostu miema informacji . Więc wolałem zrobić bloga o WWE ,a nie takiego w którym posta będę pisał raz w miesiącu . Piszcie wszystko nawet gdy wam się coś nie podoba , wtedy to poprawię . A i chciałem dodać ,że mam 13 lat . Dlatego NARAZIE nie jest aż tak zaawansowany . Ale z czasem będę dodawał coraz więcej rzeczy. Odnośnik do komentarza
Solkert Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja mam pytanie odnośnie tego całego wrestlingu... Ciosy są udawane, ale bicie krzesłem, taboretem, deską, drabiną czy czymkolwiek, czy skoki z kilku metrów wysokości muszą być chociaż trochę prawdziwe... w takim razie jakie oni leki muszą brać? Chyba, że udają nawet jak biją kogoś krzesłem, oświećcie mnie Zbieram minusy! Olej Wojnę.Rób pieniądze Odnośnik do komentarza
Seba xdd ^^ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak naprawdę WWE na żywo nie wygląda tak samo jak w telewizji - chodzi tu o krew. W telewizji pewnie widzieliscie pełno kopniaków w twarz itp i nic, lecz poszukajcie takich bez cenzury - twarze obrypane że szkoda gadać. Sam jestem fanem wrestlingu i oglądam go co poniedziałek na eurosporcie ( tak, tylko w pon. ) i może te walki są udawane ale naprawdę lubie to oglądać mimo to czy to prawda czy nie. Najgorszym aspektem jest przezywanie się - Ku*#% CM Punk lepszy od Ceny, Rey Mysterio tylko dla dzieci itp. Sam nie jestem fanem żadnego z nich. A to jeden jest lepszy a to drugi jest gorszy a ten oszukuje a ten nie. Równie dobrze można powiedzieć, że wszyscy są tacy sami. Sam nie wiem jak mogą być udawane tak jak powiedział użytkownik @Solkert skoki z kilku metrów zwłaszcza, że czasem gość w ringu zegnie nogę a skaczący oberwie kolanem w twarz z duużej wysokości. Co do bloga to nie wiem na co to ocenić, lepiej robić strony - jak nie masz pieniędzy to wejdź na dbv (kropka) pl i stwórz takową za darmo. Sam nie czytam stron o wrestlingu bo po co? Przezywanie się tylko kto jest lepszy. I kieruję to do wszystkich anty-fanów wrestlingu : Spokojnie, miejcie do WWE co chcecie, ja mam 14 lat i chociaż te walki może i są udawane, może i nie, lubię je oglądać i nikt mi nie zabroni. Dla osób zainteresowanych grą Shaiya s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię. Odnośnik do komentarza
-=MacieQ=- Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale weź załóż własny hosting i wgraj wordpressa na serwer i wtedy to będzie blog, a nie jakiegoś gotowca na blogspot używasz. Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Bla Bla Bla... Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 @NeverBack Tak są prawdziwe , nie są to animacje stworzone na komputerze ,czyli są prawdziwe ,ale są rozpisane ... jednak nie co do kroku , tylko najważniejsze momenty . Ale ja to kocham , nie obchodzi mnie to co ludzie gadają a zazwyczaj mówią : ,, Jak by pudzian tam poszet to by wszystkich [email protected]#$ł ,, albo ,, Ale wiesz sze to udawane jest?,, Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza
Seba xdd ^^ Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @ Refresh Cena SUck! Cena Suck! Cena Suck! Jeśli jesteś fanem Johna Ceny i ten tekst cię obraża mówię ci YOU SUCK! http://www.youtube.com/watch?v=Tff0o3X-uik&feature=player_detailpage Takie popisywanie się przed ludźmi a tak naprawde boją się Ceny ^_^ On i tak gówno sobie z tego robi bo to nie oni tylko szef WWE decyduje kto wygra tak naprawde (ustawione walki) ^_^ I tak nie jestem fanem Ceny. Dla osób zainteresowanych grą Shaiya s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię. Odnośnik do komentarza
PawlikxDD Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Forum troszkę lipne teraz jest, ale jeśli włożysz w to trochę pracy to myślę że będę odwiedzał niekiedy tą stronę . Odnośnik do komentarza
dawid9706 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 @RiFresz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.