Sebcio19977 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam malutki problem z MC, a mianowicie: Gdy próbuje się zalogować na serwer, wszystkie czynności przebiegają bez zarzutu (tj. "connection to server", "login in") oprócz "Download Terrain" Na tym się zawiesza i nic się nie dzieje, aż do Time Out. Czasami udaje mi się wejść na serwer i nie ma żadnych chunków. Może ktoś się już spotkał z tym problemem? Proszę o szybką pomoc. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Sebcio19977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJazor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Aktualizuj jave do 7, i w razie czego przeinstaluj minecrafta. Sebcio19977 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebcio19977 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mógłbym prosić jakiś link do ver 7? Znalazłem tylko ver. 6 Update 26, ale ta aktualizacja nic nie pomogła. Aktualizację przeprowadzać jakąś aplikacją, czy po prostu re-instal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gdzie Ci mnie pobiera? A tak zeby spamu nie było ;D masz link. http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/biblioteki/Java_SE_Runtime_Environment_(JRE)_6.html Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi