Raxis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Wiem ze byl juz o tym temat ale ja nadal nie otrzymalem odpowiedzi ktora by mnie zadowalała. Piszą, ze crash przy logowaniu to niby takie DC... to prawda? Dziwne, bo raz wlącza mi sie autologin a raz mam crashe. Wpisuje passy, klikam Enter iiii ... welcome to PULPIT i tak ciagle.... czy to aby napewno DC ? Jest mozliwośc uniknięcia tych crashy? Wolałbym patrzec na autologin i klikać enter niz ciągle wlaczac silka. wronek12 1 Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahdipl Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Otoz jest to problem Elite , jak jest za duzo ludzi czyli 2998/2999 , zawsze bedzie Cie crash'owac . Nasz nie dzialajacy "auto login" , jak tak to moge nazwac , dopiero zalacza sie gdy jest 2996/2997/2998 . A 2996 i w dol wchodzisz za 1 razem , na tym servie nie ma kolejek. Albo wchodzisz , albo crash. Pozdrawiam <_< Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez mahdipl wronek12 1 "Remember this day, men, for it will be yours for all time." Daj + jak pomogłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxis Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Można zamknąć wronek12 1 Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuclearSun Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Crasha nawet się dostaje jak będzie 1000/3000. wronek12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi