wojtkowixD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam ! Pobrałem ostatnio pliki serwerowe bukkit by Krzysztofa. Jest tam bardzo dużo pluginów i ciężko się połapać mało doświadczonemu hostowi. Słyszałem ,że za blokowanie przedmiotów odpowiada plugin lwc , ale po pierwszym wejściu na serva wszystko było zablokowane, i mając range admina nie mogłem niczego rozwalić. Jak więc ustawić możliwość szybkiego blokowania i odblokowywania klocków przez konkretną osobę ??? Pluginy na servie http://imageshack.us/photo/my-images/89/plugins.jpg/ Z góry dzieki Jeśli pomogłem licze na Lubie To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A nie rozwalales czasem spawnu? odejdz kawalek i wtedy sprobuj. MaRniNN33 1 Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi