Pawelekpe Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam problem z pamięcią Ram a więc mam 2 wejsc na RAMY gdy wkładam 2 kosci 1GB i 512mb to dziala tylko 1 wejscie na pamiec czyli wkladam tylko 1gb to mam 896mb gdy wkladam obie tez tak mam a gdy wloze tylko jedna w miejse lewe to wyswitla sie auto test CZYLI ZE JEDNO WEJSCIE JEST NIEAKTYWNE,WYLACZONE,ZEPSUTE??????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może poprostu ram niejest kompaktobilny z twoiim ?? 2 nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelekpe Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a jak mozna to sprawdzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJazor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli twója płyta główna nie czyta np. pamięci DDR3 a ty włożyłeś jedną taką to wiadome że, nie będzie czytać. Powinno pisać na kości te info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Podaj nazwe płyty głównej nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi