Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam mam problem z programem Smac 2.0 Otóż gdy otwieram Smac 2.0 pisze mi takie coś: SMAC has determined that you have insuffcient registry acces. SMAC requires that the current user have Full control peremissions to the registry. O co z tym chodzi ? mógł by mi ktoś z tym pomóc? @edit Dodam, że mam viste i dodam jeszcze, że jak klikam Ok albo krzyżyk to mi się zamyka SMAC 2.0 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Dennisq Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wiem że używasz tego do CA ale jednak to szybciej znajdzie rozwiązanie w pogaduszkach... - co to ma do CA ? Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bo dostałem w Ca bana na ip. Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tu masz t : http://www.mpcforum.pl/topic/418704-smac-20-obsluga/ Dennisq 1 Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @up Dzięki ;D ty się najlepiej znasz na Smacu 2.00 + Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nexon nie daje banów na IP tylko na MAC Karty sieciowej 1)Używasz programu do zmiany 2) w jakiś urządzeniach odłączasz karte sieciową i bana nie ma Odłączanie karty sieciowej- żeby nie było nie powoduje to utraty łączności z netem STILE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi