wilk2312 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Czy wam też około godziny idzie ta zielona strzałka koło płatności sms?wpisałem numer bez 48 to dobrze czy źle?Było w połowie zamokłem i nie wiem czy bf dojdzie.Kase z kąta wzięło Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez wilk2312 Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kupiłeś BF'y za SMS i podczas kończenia realizacji zamówienia zamknąłeś to okno? Jeżeli do 24-48h BF'y nie dojdą to będziesz musiał pisać do supportu. W dziale obowiązują odpowiednie prefixy: [Cheat] - Hack[Q] - Pytanie, problem, szukam [News], [info] - Newsy, informacje [Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial [Dyskusja] - Rozmowa na dany temat Odnośnik do komentarza
wilk2312 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kupiłeś BF'y za SMS i podczas kończenia realizacji zamówienia zamknąłeś to okno? Jeżeli do 24-48h BF'y nie dojdą to będziesz musiał pisać do supportu. W dziale obowiązują odpowiednie prefixy: Dokładnie tak.Tylko przed numerem nie napisałem 48 ani +48.Więc nie wiem czy uznają Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli pasek kończenia płatności nie doszedł do końca, to możesz już pisać do supportu. Odnośnik do komentarza
wilk2312 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 CZyli nie ważne że nie napisałem przed numerem tel 48? Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak przyjęło nr to nie. Odnośnik do komentarza
wilk2312 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A jest Polski suport?Sorki że pytam ale dziś zacząłem gre Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie, w bfh chyba jest ale tutaj tylko po angielsku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi