Pawelekpe Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam.mam problem z programem HyperCam problem jest taki że jak cos nagram i prubuję to odtworzyc to mam Zielony ekran ;/ proszę o pomoc szybko Odnośnik do komentarza
SopherPRO Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hyper Cam'a nie warto używać... Polecam Frapsa Mało problemów i świetna jakość :P Potem tylko wyrenderować i upnąć np. na youtube :P (najlepiej w hd ) ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) a skąd sciągnolęs hypercama? ja z tąd i mi działa http://www.mediafire.com/?8l1nydbmdxa Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez TheJeron78 || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 i jak dział dobrze? || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP Pisz w jednym poście. HyperCam chyba najgorszy program do nagrywania osobiście polecam frapsa. Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 HyperCam chyba najgorszy program do nagrywania osobiście polecam frapsa. dla cb... mi pasuje mialem frapsa i chyba z 10 sciagnolem ale w zadnym nie bylo ze moge plupit nagrywac szukalem i nic a w HC wszystko mam || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wystarczy zaznaczyc opcje do nagrywania w pulpicie widac poziom klasy zerowej dla cb sie klania ... Odpal frapsa w general zaznacz opcje monitor aero desktop dmw[jezeli masz win 7] co do xp niewiem ale powinno byc podobnie nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Wystarczy zaznaczyc opcje do nagrywania w pulpicie widac poziom klasy zerowej dla cb sie klania ... Odpal frapsa w general zaznacz opcje monitor aero desktop dmw[jezeli masz win 7] co do xp niewiem ale powinno byc podobnie no widzisz ja mam Xp i nie mialem tej opcji takze ja nie widziales to nie krytykuj jak widac nieoplaca pisac ze "widac poziom klasy zerowej dla cb sie klania " tylko zanim cos napiszesz to pomysl Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez TheJeron78 || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daj mi ss z frapsa na twoijej wersji systemu botq Jestes kompletnym zerem bo zamiast poradzic sobie sam patrzec na funkcje to sobie na latwizne idziesz I dawaj te jebane ss nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Daj mi ss z frapsa na twoijej wersji systemu botq Jestes kompletnym zerem bo zamiast poradzic sobie sam patrzec na funkcje to sobie na latwizne idziesz I dawaj te jebane ss 1.nie dam ci bo mialem sformatowany dysk C i wszystko mi sie usunelo 2.nie dzieki mam Hyper cama to nie jest mi juz potrzebne 3.sam jestes zerem.Nic nie napisalem ze ktos ma mi pomóc 4.chyba z 20 fimlików na yt obejrzałem . 5.Musisz tak pisac bo miales trudne dziecinstwo? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez TheJeron78 || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) 1.A h.. kogo obchodzi format miales jak mamy ci pomoc to ciesz sie ze sa tacy ludzie a nie problemy robisz na forum i wyzalasz sie nam ze cos ci nie idzie 2.Mogles to napisac jak pisales post po moim ze niechcesz pomocy 3.Widac ze zle szukales 4.Dziecinstwo mialem spaniałe nie mam problemów z rodzicami i mam kulture do starszych więc człowieku nie pieprz głupot co ci z głowy wyleci bo widać świadczy to o twojej inteligencji Pozdrawiam Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez NudlexD nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1.A h.. kogo obchodzi format miales jak mamy ci pomoc to ciesz sie ze sa tacy ludzie a nie problemy robisz na forum i wyzalasz sie nam ze cos ci nie idzie 2.Mogles to napisac jak pisales post po moim ze niechcesz pomocy 3.Widac ze zle szukales 4.Dziecinstwo mialem spaniałe nie mam problemów z rodzicami i mam kulture do starszych więc człowieku nie pieprz głupot co ci z głowy wyleci bo widać świadczy to o twojej inteligencji Pozdrawiam 1. nie nam tylko tobie 2.to nie moja wina ze jestes nadgorliwy (wiem ze chcesz mi pomoc ale dzieki) 3.moze zle szukałem 4.nie chce sie kłucic ja przestane i ty tez (jestem inteligentny) || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi