dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zapraszam was na mój poradnik. http://www.youtube.com/watch?v=sUE9zDSNtXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ty nie miałeś bana na komixxy za bigos ;p ? Poradnik bardzo fajny, dubbling rozwala. Plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 x ray ach tak mod jest genialny, a filmik przydatny dla newbie ; ). + łap. a lektor no po prostu genialny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ty nie miałeś bana na komixxy za bigos ;p ? Poradnik bardzo fajny, dubbling rozwala. Plus. jeszcze na mistrzach i demotach ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SopherPRO Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie no, jeżeli to twój głos to chwała Ci za to :> Zrób całą serie poradników/ let`s play`ów :P Z chęcią będę Cię oglądam, nie tylko ja <_< ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Oceńcie poradnik a nie głos ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakenos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kolo poradnik fajny ale głos zajebisty . Szczerze mógłbyś zrobić jakąś serie z minecrafta. Jeśli masz pomysły takie zajebiste jak głos to tylko pytanie dlaczego nie nagrywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzięki za plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 I masz jescze 1 + Film super przyda sie x-ray bez instalacji modow nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakenos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dekalok a ty czasami nie byłeś wiwraszmata2? sory za takie pytanie ale ciekaw jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dekalok a ty czasami nie byłeś wiwraszmata2? sory za takie pytanie ale ciekaw jestem tia. Nie byłem, tylko jestem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hyhyhy cos przeczuwałem ze to ty najs filmy nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Xrey ale to sa tylko jaskinie, na filmiku nie widzialem zadnych surowcow, tylko lawe... Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Xrey ale to sa tylko jaskinie, na filmiku nie widzialem zadnych surowcow, tylko lawe... dlatego "xray" jest wzięte w cudzysłów. Chyba nie myślałeś, że bez wspomagaczy uda się zrobić zwykłego xraya co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Przezroczystość? Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet-schabowy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poradnik super. Głos również, coś typu BuraczekCebulaczek. Rób więcej poradników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekalok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poradnik super. Głos również, coś typu BuraczekCebulaczek. Rób więcej poradników. heh, do buraczka mi daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic42 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 najs poradnik kiedy następny odcinek na wiwrzeszmacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notbeautiful Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 fajny głos Daj MINUSA jak żresz BiGoZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancerny Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Odświeżam Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoJaNigdy Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 http://www.youtube.com/user/MinecraftPolska#p/u/6/Dj9ZV8HOdoQ MinecraftPolska dodał film 4 Sierpnia więc był pierwszy . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieBigos Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bzdura, wejdź sobie bezpośrednio na filmik, a nie z jego kanału i masz tam "Opublikowane w dniu 11 sie 2011" dekalok dodał go 6 sierpnia na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.