dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka ;] Wie ktos jak dodac cenzure do filmu ? Chodzi mi o taki dzwiek zeby nie bylo slychac przeklenstwa ;] Beda +lub - jak to woli Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wklej ten dźwięk w byle jakim programie do obróbki filmów video? Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) To daj mi ten dzwiek ;] Mam camtasie 7. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez dacek Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To daj mi ten dzwiek ;] Mam camtasie 7. To sobie znajdź, boże. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bądź oryginalny i nagraj siebie jak mówisz "piiip" Odnośnik do komentarza
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Troszeczke nie umiem sie tym bawic ;] moze ktos dokladnie pomoc a nie jak @UP 2 ;] ? Dodam suba ;d Odnośnik do komentarza
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Masz w windowsie Windows Movie Maker..Wycinasz dźwięk przekleństwa i wstawiasz taki co chcesz.. dacek 1 Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nagraj jak mówisz głośno piiiiiiii. Wsadź filmik do tego camtasia studio. Dodaj nową ścieżkę dźwiękową. I za każdym razem gdy jest przekleństwo to wstawiaj to piiii na drugą ścieżkę dźwiękową. Kurwa dzieci. Nauczcie się myśleć. dacek 1 Odnośnik do komentarza
dacek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzieki ;] do zamkniecia deska i osama plusy i 5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi