Sym Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 witam mam ninje 36 lvl ma wsumie 11k hp jelonka +9 sr +34 kd ptwora +3 i simerci +3 ebo +9 kolca regenracja pz 20 proc czy wogule isc do v2 expic na szponach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale z buffem, przynajmniej 25%+ 2 skille m pomoc i błogo. bez buffa nie masz wgl. po co się tam wybierać. z buffem tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natan1234 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 36 w v2 z takim eq to buff muszi miec skille na m5 na pomoc i blogo i na poli dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sym Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) chodzi mi exp na marmurkach z m2 tylko tak z buffem po 25 ile czy wogule pociagne 2 grupki?? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Sym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 2 grupki nie. jedną max obejrzyj na youtube jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sym Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zobaczcie sobie na ten fillmik ma 11khp buffa m2 m1 42 lvl http://www.youtube.com/watch?v=9g6ZBECQHqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Powiem tak , radził bym spróbować w v1. ostatnie komnata koło teleporta [v2] Jeśli dasz rade ,to na lajcie idź do v2 Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Według mnie za mało hp, nie masz po co tam iść... min 15k pz na takim lv aby do v2 :P... z 10 % na blok .. i na lajcie dasz rade :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 witam mam ninje 36 lvl ma wsumie 11k hp jelonka +9 sr +34 kd ptwora +3 i simerci +3 ebo +9 kolca regenracja pz 20 proc czy wogule isc do v2 expic na szponach ?? Do v2 - 13 k hp + Ostatnia komnata v1 na 100% dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 musisz miec buffa 25% + i dasz rade max 3 grupki i czytac poli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi