Kakamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam chcialem sie zapytac bo nie gralem kupe czasu na Metin2.pl gralem na Metin2.us i chciales sie dowiedziec jak zarobic na czym zarabiac, i ile kamieni bede potrzebowac na eq na 65-70lvl zebym dal rade jakos expic.Beda + ,dziekuje z gory i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzpieGu1993 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zalezy na jakim Serwie grasz jezeli na S1 to kamienie sa bardzo cenne wiec z 6,7 na takie standardwowe eq by cii stylko jak smocza +9 rib +9 ebo +9 eq 1h hp zelak +9 Kakamil 1 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 chodzi mi o s13,ale bardziej chodzi mi o itemki z HP bo bez nich chyba trudno expic w v2?czy nie? bo np na US +14k HP trza miec zeby jakos tam expic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zarobisz w ten sposób: drop w imha, 6 - 15 lvl, loch małp 15lvl+, 30 lvl na fb lub kucie rud. na średnie eq, czyli +7/8 i eq 1k hp. to tak do 10 kamoli byś musiał uzbierać. Kakamil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubaza47891374 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zalezy na jakim Serwie grasz jezeli na S1 to kamienie sa bardzo cenne wiec z 6,7 na takie standardwowe eq by cii stylko jak smocza +9 rib +9 ebo +9 eq 1h hp zelak +9 na s1 kamienie chodza juz po 500-750kk :> @TOPIC na dobre eq starczy ci 10-15 kamoli Kakamil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chcialem sie zapytac co dropi w imha ?bo nie wiem na US mialem inne sposoby zarabiania i nic mi nie wiadomo o dropie w imha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Fish bot na jakimś noob charze ustaw :rolleyes: Kakamil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Najlepiej medale/metki z 2x dropem + fishbot. Później kupujesz ebo, eq 1k hp, zbrojke jakąś +6 z 1,5k hp, lwią +9, żelaka +9, rib śr 15+ i idziesz walić metki 65 + ten fishbot. Czekasz aż zarobisz na eq 1,5k hp, riba śr 30+ i możesz iść do v2 (oczywiście z buffem) Z 2x dropem w godzinę dropi ok. 6 medali (tak średnio) Dropisz 10h dziennie przez 7 dni (tak, wiem. b. dużo ,ale się opłaca) i masz ok. 400 medali * 6-8kk to jest ok. 2,5kkk. Czyli z 3-4 kamole. + małże Pozdrawiam Kakamil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chcialem sie zapytac co dropi w imha ?bo nie wiem na US mialem inne sposoby zarabiania i nic mi nie wiadomo o dropie w imha w imha fmsy, riby, antyki i jesionki między innymi. to bardzo dobry drop Kakamil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) a czesto to tam dropi? nie jestem tak zielony nie tlumaczcie mi tak co i jak.Bo mam ogromne doswiadczenie z najlepszego globalnego serwera Metina 2 Us,ale prosze o wskazowki dotyczace Metin2.pl bo np nie wiem jak jest trudno tutaj w v2,bo moby moga byc slabsze,mniej walic itd.Wiec dlatego pytam, a co do imhy to pytam o to czy oplaca sie to tam dropic,czy to dropi strasznie rzadko,dziekuje z gory i juz daje +'y Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Kakamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/410560-nie-wiesz-gdzie-dropic-zapytaj-tutaj/ Zrób dropa do Imha lub m2 i drop tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hmm malpy , metiny w DT/gorze sohan http://www.mpcforum.pl/topic/410560-nie-wiesz-gdzie-dropic-zapytaj-tutaj/ Kakamil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi