Adrian838 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć. Szukam bota który zbierał by mi skrzynki bonusowe zwykłe ( i jeżeli to możliwe ) to również te "zielone", oraz robił by ostatecznie wrota. Chodzi mi o bota 100% darmowego czy ktos coś ma i ewentualnie poleca ? jeżeli tak to proszę podać linka do downloada. Za pomoc dam + lub - zależy kto co woli. Odnośnik do komentarza
metin111 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 BioBot Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/353000-spis-cheatow-botow-bugow-poradnikow/ Tak trudno wejść i poszukać? Biobot jest najlepszym darmowym botem. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
hipek58 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cześć. Szukam bota który zbierał by mi skrzynki bonusowe zwykłe ( i jeżeli to możliwe ) to również te "zielone", oraz robił by ostatecznie wrota. Chodzi mi o bota 100% darmowego czy ktos coś ma i ewentualnie poleca ? jeżeli tak to proszę podać linka do downloada. Za pomoc dam + lub - zależy kto co woli. Proszę bardzo link do najnowszego Biobota 2.2.0 Zbiera wszystko co trzeba ;p I bije też do alienków ;p http://www.speedyshare.com/files/29755973/bioBot_2.2.0.rar Odnośnik do komentarza
LORDANDRE96 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cześć. Szukam bota który zbierał by mi skrzynki bonusowe zwykłe ( i jeżeli to możliwe ) to również te "zielone", oraz robił by ostatecznie wrota. Chodzi mi o bota 100% darmowego czy ktos coś ma i ewentualnie poleca ? jeżeli tak to proszę podać linka do downloada. Za pomoc dam + lub - zależy kto co woli. Wez kurwa nie spamuj ciężko wyszukać ? http://www.mpcforum.pl/topic/353000-spis-cheatow-botow-bugow-poradnikow/ Bóg zapłać za - Odnośnik do komentarza
hipek58 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wez kurwa nie spamuj ciężko wyszukać ? http://www.mpcforum.pl/topic/353000-spis-cheatow-botow-bugow-poradnikow/ Ogarnij się może tak koleś się pyta bo nie wie i chce aby mu pomóc. Po drugie to nie spamował... Odnośnik do komentarza
Solkert Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Słuchaj, ja jestem jedyny praworządny i prawdziwy na tym forum, i podzielę się z tobą moim sposobem na duże sumki uridium. Sposób jest tak prosty, że nawet mój kot umie go zrobić. W sumie to z osób które znam potrafi to zrobić tylko mój kot, bo nie mam zbyt wielu kolegów. Znaczy kiedyś miałem, ale z niewyjaśnionych przyczyn pozbyłem się ich (albo oni mnie) z nk, facebooka i przez to nawet nie mówie im cześć. Wiesz jak to jest, Obniżyli mi lvl na nk, to niech cierpią. Chociaż w sumie radzą sobie chyba lepiej beze mnie niż ja bez nich. Ale to nic. Mam swojego kota. Otóż sposób ten, to trick "na PALCA".Nie chodzi tu o palcówę, małe zboczki. Ale ten palec sam nic nie zdziała. Potrzebuje on towarzyszki. I nie chodzi o pochwę wy zakały. Chodzi o myszkę. Musisz mieć przedwszystkim palca i myszkę. Obejmujesz myszkę i klkasz na boxy ów palcem. Oczywiście potrzeba całą masę innych rzeczy, ale to tak pokrótce. Oto mój magiczny sposób. POMOGŁEM? DAJ MINUSA! P.S Już to pisałem gdzieś, i to nie jest brak mojej weny, że się powtarzam, ale cięzko odpowiedzieć na jedno pytanie dwoma różnymi odpowiedziami. Zbieram minusy! Olej Wojnę.Rób pieniądze Odnośnik do komentarza
patrykKMN Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Słuchaj, ja jestem jedyny praworządny i prawdziwy na tym forum, i podzielę się z tobą moim sposobem na duże sumki uridium. Sposób jest tak prosty, że nawet mój kot umie go zrobić. W sumie to z osób które znam potrafi to zrobić tylko mój kot, bo nie mam zbyt wielu kolegów. Znaczy kiedyś miałem, ale z niewyjaśnionych przyczyn pozbyłem się ich (albo oni mnie) z nk, facebooka i przez to nawet nie mówie im cześć. Wiesz jak to jest, Obniżyli mi lvl na nk, to niech cierpią. Chociaż w sumie radzą sobie chyba lepiej beze mnie niż ja bez nich. Ale to nic. Mam swojego kota. Otóż sposób ten, to trick "na PALCA".Nie chodzi tu o palcówę, małe zboczki. Ale ten palec sam nic nie zdziała. Potrzebuje on towarzyszki. I nie chodzi o pochwę wy zakały. Chodzi o myszkę. Musisz mieć przedwszystkim palca i myszkę. Obejmujesz myszkę i klkasz na boxy ów palcem. Oczywiście potrzeba całą masę innych rzeczy, ale to tak pokrótce. Oto mój magiczny sposób. POMOGŁEM? DAJ MINUSA! P.S Już to pisałem gdzieś, i to nie jest brak mojej weny, że się powtarzam, ale cięzko odpowiedzieć na jedno pytanie dwoma różnymi odpowiedziami. RAPORT! Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 RAPORT! a tobie o chuj chodzi? po co raportujesz jak nie ma powodu? adrian pytał o darmowego bota do skrzynek, a bardziej darmowego niż zbieranie samemu nie ma:P @topic biobot Hanniban 1 Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
MegaSut o.O Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja pierdole do kurwa nędzy w tym dziale co 2 post to spam a wy jak zwykle czepiacie się tych nowych tak jak w tym przypadku On ma dopiero 10 postów więc łatwo się domyśleć, że nie wie jeszcze o co biega więc chce się zapytać, a wy tak na niego naskakujecie...... @Topic polecam BioBota Chyba was poyebało Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi