El_Bober Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam małe pytanie ... Jak zmniejszyć status ostrzeżeń ? Cały czas mam tyle samo .. Jak mogę zmniejszyć Status ostrzeżeń ? Sygnaturka by Me Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Liżąc dupę moderatorom lub administratorom Czemu minusujecie arko? Nazywajmy rzeczy po imieniu. Reputacja mnie nie interesuje jeżeli ktoś ma kaprys aby mi coś dawać nie mam nic przeciwko PanZagłady, Incore^^, cha i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza
asd1111 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musisz pisać tutki, pomagać graczom, raportować.. El_Bober i Incore^^ 2 Nothing to do here. Odnośnik do komentarza
cha Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czemu minusujecie arko? Nazywajmy rzeczy po imieniu. Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czemu minusujecie arko? Nazywajmy rzeczy po imieniu. To dlaczego nie napisałeś tego ze swojego głównego konta? :] Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
cha Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To dlaczego nie napisałeś tego ze swojego głównego konta? :] Przepraszam, ale na Mateq'u mam bana. :\ Odnośnik do komentarza
Doman95 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musisz sie przypucowac modkowi :huh: Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pisac dużo pomocnych tuturiali... Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zdejmują za Tutoriale. Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja już tyle raportowałem że ja pierdole i mi nawet 0,5 % nie zdjeli a za tutki jak sie zlituje to 5 % da , wgl do dupy za byle co warn a żeby odrobić to mam może fundować na utrzymanie mpc ... Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja już tyle raportowałem że ja pierdole i mi nawet 0,5 % nie zdjeli a za tutki jak sie zlituje to 5 % da , wgl do dupy za byle co warn a żeby odrobić to mam może fundować na utrzymanie mpc ... Twoje tutoriale są denne i takie same jak masa innych. Jak na nie patrze to mi się śmiać chce. Więc się nie dziw :] Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 spoko najbardziej mnie obchodzi opinia ludzi którzy najwięcej osiągnęli ... bo jak wchodzę na twój profil to zjeżdżam na dół i nie widzę gdzie się lista kończy tutów , a tak wgl to zamiast krytykować to wziąłbyś dupę i zrobił coś a nie wpierdalał w czyjąś rozmowę , chociaż wolność słowa w naszym jebanym rządzie pozwala na wszystko jak pierdolone parady gejów itd dobra ulżyło mi thx Odnośnik do komentarza
AdamS12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Rób dobre tutoriale i przeczytaj regulaminy, to nie będziesz dostawał warnów za byle gówno. Za udział w mmt też chyba zdejmują %%. Co do lizania dupy... nie wiem, nie lizałem, więc nie powiem czy za to zdejmują ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi