Damiano23 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak w Temacie mam pluginy takie jak :Xwarp, Warpz0r, Commandbook ,AuthMe,AutoSave,WordGuard,WordEdit,Jobs,Bedrespawn uzywalem komendy /set spawn i nic sie nie dzialo nie ma nadal spawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bo musisz napisać /setspawn bez odstępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano23 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tak robilem i nic:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Prawdopodobnie źle wgrałeś może plugin ? Nie wiem, spróbuj od nowa pluginy wgrać... Bo prawidłowo powinno działać Damiano23 1 Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 masz czyjes pliki serwerowe czy swoje? || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano23 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie dziala mi Commandbook sciogalem z jednej strony chyba jest cos z nim mozna prosic o link gdzie moge pobrac commandbook? swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://forums.bukkit.org/threads/gen-tp-admn-commandbook-1-5-2-essential-and-useful-commands-item-etc-1000.6525/ Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) http://forums.bukkit.org/threads/gen-tp-admn-commandbook-1-5-2-essential-and-useful-commands-item-etc-1000.6525/ to ten sam co sciągnołeś? czy inny? jak pomorze to licze na plusa i jak pomogło>? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez TheJeron78 || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 masz czyjes pliki serwerowe czy swoje? Tutaj masz spis plików serverowych, naprawdę dobry wybór: http://www.mpcforum.pl/topic/412890-spis-plikow-serwerowych-na-173/ Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tutaj masz spis plików serverowych, naprawdę dobry wybór: http://www.mpcforum.pl/topic/412890-spis-plikow-serwerowych-na-173/ to to ja wiem nawet ten link daje ludziom ale mi chodziło o to skąd on ma pliki BR3NDzik i Damiano23 2 || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpixXxel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Polecam ci ściągnąć pluginy Essentials, jest ich chyba pięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi